Imediat după meci, antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, a făcut primele declarații, ținând cont că s-a discutat în ultima vreme despre o posibilă demitere a sa după 10 ani.
Atletico Madrid este o umbră a echipei din sezonul trecut, fiind doar pe locul 5, cu 39 de puncte, la 15 puncte de liderul Real Madrid. "Am făcut un joc slab, am ratat o ocazie bună de a urca în clasament și va trebui să facem un efort dublu din această cauză. Întotdeauna înfrângerile dor, indiferent de context, de tot ce se întâmplă, mereu e enervant să pierzi. Jucătorii trebuie să se liniștească, mâine voi avea o discuție cu ei pentru a vedea la ce se gândesc și ce simt în aceste momente.
Veneam după o victorie obținută cu entuziasm, un meci complicat, aveam speranță, cu toții ne gândeam că putea fi un nou început, dar nu am reușit să scoatem nimic. Din acest motiv vom munci dublu. Am simțit suporterii aproape de echipă pe tot parcursul sezonului. Trebuie să vedem realitatea, mulți cred că este imposibil să ajungem în Champions League, dar eu spun că nu, putem face asta, trebuie să dovedim cu fapte, cuvintele sunt deja plictisitoare. Oamenii doar de fapte au nevoie, ceea ce le spunem este irelevant", a spus Simeone, citat de mundodeportivo.com.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
ACUM 10 ORE
CITEȘTE ȘI:

Atletico Madrid, parcurs dezamăgitor în acest sezon

Portarul Jan Oblak a tras un semnal de alarmă la finalul meciului cu Levante: "Am ratat o oportunitate bună. Trebuie să facem o analiză serioasă atât noi, jucătorii, cât și colectivul de antrenori, pentru a merge mai departe, acceptând această realitate pe care trebuie să o trăim acum", a spus portarul campioanei Spaniei.
În urma acestei înfrângeri, Atletico Madrid rămâne doar pe locul 5, cu 39 de puncte după 24 de etape, loc ce duce în grupele Europa League, la egalitate cu ocupanta locului 4, Barcelona, care are un meci în minus. De cealaltă parte, Levante este codașa clasamentului, cu doar 14 puncte acumulate.
De altfel, succesul lui Levante pe terenul campioanei este primul din acest sezon în deplasare pentru trupa lui Alessio Lisci și al doilea din tot sezonul. Atletico Madrid, campioana en-titre a Spaniei, are un parcurs inconsistent în acest sezon, nereușind să lege rezultatele pozitive
Campioana Spaniei merge etapa viitoare pe terenul Osasunei, înainte de marele meci cu Manchester United, de pe teren propriu, din optimile UEFA Champions League.
Liga
Ce sumă este dispusă FC Barcelona să plătească pentru transferul lui Robert Lewandowski
ACUM 12 ORE
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM 16 ORE