Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Diego Simeone l-a vrut pe Messi în vară: "L-am sunat pe Suarez să văd dacă Messi vine la Atletico"

Alex Masgras

Publicat 12/10/2021 la 20:33 GMT+3

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, a recunoscut că s-a gândit la varianta în care Lionel Messi ar putea ajunge pe Wanda Metropolitano, după ce s-a anunțat în mod oficial că argentinianul va părăsi echipa catalană.

Lionel Messi face à Diego Simeone, une image qu'on ne verra plus en Liga

Credit imagine: Getty Images

În luna august, lumea fotbalului a fost luată prin surprindere de anunțul celor de la Barcelona, care făceau oficializau faptul că Lionel Messi nu va mai continua pe Camp Nou. Din acel moment au început speculațiile legate de viitoarea destinație a argentinianului, înainte ca acesta să bată palma cu cei de la Paris Saint-Germain.
Printre cei care au încercat să îl convingă pe Messi se numără și Diego Simeone, antrenorul campioanei din sezonul trecut din La Liga, Atletico Madrid.
Arsenal - Crystal Palace, etapa 8

Diego Simeone s-a bazat pe prietenia lui Suarez cu Messi pentru a îl aduce pe argentinian la Atletico

Într-un interviu acordat publicației argentiniene Ole, citată de Mundo Deportivo, Diego Simeone a dezvăluit că s-a bazat pe prietenia dintre Luis Suarez și Lionel Messi, în speranța că așa va avea o șansă la semnătura jucătorului argentinian.
"Vă voi spune un detaliu. După tot ce s-a întâmplat la Barcelona, l-am sunat pe Luis (n.r. Suarez). Cu tot respectul, nu l-am sunat pe Leo, dar l-am întrebat pe Luis ce face Messi, să văd dacă există măcar o mică posibilitate ca el să vină la Atletico. Totul a durat trei ore, pentru că PSG era deja obsedată să realizeze transferul. Dacă a fost ceva? Nu, nu chiar, vedeam avioane pe cer și spuneam că a sosit (n.r. râde)", a declarat Diego Simeone.
Simeone a analizat foarte bine ce își dorește Messi de la fotbal în acest moment al carierei, dar și despre faptul că nu a avut niciodată posibilitatea de a se gândi la un transfer: "Nu a fost niciodată vreo situație în care să îl contactăm. El a fost mereu la Barcelona, eu eram la Atletico și nici nu ne-am intersectat când eram jucător la echipa națională. Dar dacă mă întrebi unde trebuie Messi să joace, îți voi spune că într-o echipă care vrea să câștige. Într-o echipă care știe ce trebuie să faci ca să câștigi. Nu contează ce va juca, atâta timp cât echipa este pregătită să câștige. Nu vă concentrați pe el, ci pe echipă", a mai spus Diego Simeone.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo