În luna august, lumea fotbalului a fost luată prin surprindere de anunțul celor de la Barcelona, care făceau oficializau faptul că Lionel Messi nu va mai continua pe Camp Nou. Din acel moment au început speculațiile legate de viitoarea destinație a argentinianului, înainte ca acesta să bată palma cu cei de la Paris Saint-Germain.
Printre cei care au încercat să îl convingă pe Messi se numără și Diego Simeone, antrenorul campioanei din sezonul trecut din La Liga, Atletico Madrid.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235746.png
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33

Diego Simeone s-a bazat pe prietenia lui Suarez cu Messi pentru a îl aduce pe argentinian la Atletico

Într-un interviu acordat publicației argentiniene Ole, citată de Mundo Deportivo, Diego Simeone a dezvăluit că s-a bazat pe prietenia dintre Luis Suarez și Lionel Messi, în speranța că așa va avea o șansă la semnătura jucătorului argentinian.
"Vă voi spune un detaliu. După tot ce s-a întâmplat la Barcelona, l-am sunat pe Luis (n.r. Suarez). Cu tot respectul, nu l-am sunat pe Leo, dar l-am întrebat pe Luis ce face Messi, să văd dacă există măcar o mică posibilitate ca el să vină la Atletico. Totul a durat trei ore, pentru că PSG era deja obsedată să realizeze transferul. Dacă a fost ceva? Nu, nu chiar, vedeam avioane pe cer și spuneam că a sosit (n.r. râde)", a declarat Diego Simeone.
Simeone a analizat foarte bine ce își dorește Messi de la fotbal în acest moment al carierei, dar și despre faptul că nu a avut niciodată posibilitatea de a se gândi la un transfer: "Nu a fost niciodată vreo situație în care să îl contactăm. El a fost mereu la Barcelona, eu eram la Atletico și nici nu ne-am intersectat când eram jucător la echipa națională. Dar dacă mă întrebi unde trebuie Messi să joace, îți voi spune că într-o echipă care vrea să câștige. Într-o echipă care știe ce trebuie să faci ca să câștigi. Nu contează ce va juca, atâta timp cât echipa este pregătită să câștige. Nu vă concentrați pe el, ci pe echipă", a mai spus Diego Simeone.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36