Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Două staruri, "pe făraș" la Barcelona! Presa din Spania a aflat de cine vrea să scape Xavi

Irina Aldea

Publicat 14/12/2021 la 20:05 GMT+2

Barcelona a fost eliminată săptămâna trecută din Champions League, catalanii fiind învinși în ultima etapă a grupelor de Bayern, scor 3-0. Presa din Spania anunță acum că două staruri din lotul trupei de pe Camp Nou sunt "pe făraș".

Xavi

Credit imagine: Getty Images

Barcelona nu a reușit să câștige pe terenul lui Bayern Munchen, fiind învinsă cu 3-0, și a ratat astfel calificarea în optimile Champions League. Săptămâna trecută s-a consemnat o premieră pentru trupa de pe Camp Nou: a fost pentru prima dată în istorie când gruparea blaugrana a bifat o asemenea contraperformanță, din momentul în care s-a implementat sistemul competițional valabil în acest moment.
Xavi a preluat echipa într-un moment foarte delicat pentru trupa de pe Camp Nou, însă antrenorul încearcă totodată să facă ordine în vestiar, motiv pentru care presa din Spania a anunțat că 2 staruri sunt "pe făraș" la Barcelona. Este vorba despre Samuel Umtiti și Philippe Coutinho, care trebuie să-și găsească echipe în fereastra de transferuri din iarnă.

Umtiti și Coutinho, "pe făraș" la Barcelona! Xavi face ordine în vestiar

El Mundo Deportivo a anunțat în această seară că problema lui Umtiti ar putea fi deja rezolvată, întrucât Benfica este pe urmele francezului și vrea să-l transfere în iarnă. Umtiti, transferat în 2016 de la Olympique Lyon în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, este acum cotat la 5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.
De partea cealaltă, Philippe Coutinho a fost transferat în vara anului 2018, de la Liverpool, pentru 135 de milioane de euro, iar brazilianul nu a izbutit să se adapteze pe Camp Nou și să asigure succesul scontat de oficialii catalani în privința sa. Nici pentru brazilian nu ar trebui să fie prea dificil să-și găsească o echipă. Cel mai probabil, el va reveni în Premier League, acolo unde este dorit de Newcastle.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo