Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Două vedete din Premier League, principalele ținte ale lui Real Madrid în vara anului 2022

Bianca Dumitru

Publicat 31/10/2021 la 15:37 GMT+2

Real Madrid are nevoie de întăriri, iar Florentino Perez a început să-și facă "lista de cumpărături" pentru vara viitoare. Printre jucătorii doriți pe Santiago Bernabeu se numără Paul Pogba și Antonio Rudiger, jucători ale căror contracte expiră la finalul acestui sezon.

Real Madrid

Credit imagine: AFP

Chiar dacă echipa arată destul de bine în acest început de sezon, Florentino Perez consideră că Real Madrid are nevoie de întăriri. Președintele 'galacticilor' a început să se gândească deja la jucătorii pe care și-i dorește pe Santiago Bernabeu, fie din iarnă, fie din sezonul 2022/23.
Presa din Spania a anunțat astăzi că madrilenii au două ținte importante pentru vara anului 2022. Este vorba despre Paul Pogba, mijlocașul lui Manchester United, și Antonio Rudiger, fundașul lui Chelsea, ale căror contracte expiră la finalul actualei stagiuni.
De altfel, potrivit jurnaliștilor publicației Marca, acesta este unul dintre motivele principale pentru care Perez și-i dorește pe Bernabeu, cei doi putând semna cu Real Madrid din postura de jucători liber de contract, ceea ce ar ajuta clubul să nu cheltuie foarte mult pe transferuri.
Conform informațiilor apărute recent în presa din Anglia, oficialii 'galacticilor' încearcă să-l convingă pe Pogba cu un salariu mai mic decât ceea ce îi oferă United, doar 12 milioane de euro anual, dar cu o primă de instalare colosală, care se ridică la 25 de milioane de euro.
În ceea ce-l privește pe Rudiger, transferul lui a apărut ca o necesitate pe Bernabeu după ivirea unor probleme în apărare ca urmare a plecărilor lui Sergio Ramos și Raphael Varane, care nu pot fi acoperite de jucătorii din lotul actual. Pentru a-l convinge să semneze, madrilenii ar fi dispuși să-i ofere un salariu de 8 milioane de euro pe sezon, mai mare cu circa două milioane de euro decât cel pe care îl încasează fundașul în prezent, la Chelsea.

Real Madrid îl vrea pe Mbappe din iarnă

Kylian Mbappe va fi în iarnă principala țintă de pe piața de mercato a celor de la Real Madrid, care își doresc de mai mult timp să-l aducă pe Bernabeu pe starul lui PSG. Fotbalistul va rămâne liber de contract la finalul sezonului 2021/22, iar oficialii 'galacticilor' vor încerca să-i obțină semnătura în următoarea perioadă de mercato, când francezul intră în ultimele 6 luni ale înțelegerii sale cu parizienii, putând semna cu orice club din postura de jucător liber de contract.
Mbappe a recunoscut deja că și-a dorit în vară transferul la Madrid, iar în 2022 dorința lui nu va mai întâmpina nicio piedică. Se pare că, deși atât cei de la PSG, cât și oficialii altor cluburi vor încerca să-l convingă să semneze, fotbalistul a luat deja o decizie referitoare la viitorul său.
Potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, atacantul de 22 de ani este hotărât să se transfere la Real Madrid, toate detaliile fiind deja puse la punct, contractul urmând a fi semnat în luna februarie. În aceste condiții, pentru echipele care mai sunt interesate de Mbappe va fi foarte greu să-l întoarcă din drum.
Înainte de a semna, francezul va pune și o condiție, jurnaliștii din Spania anunțând că starul lui PSG va cere să i se dea permisiunea de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, francezul rămânând cu un gust amar după ce șefii de la PSG nu i-au permis să meargă în această vară în Japonia.
"Tokyo a fost un vis de-al meu. Și apoi cei de la PSG mi-au tăiat rapid craca de sub picioare. Dar Jocurile Olimpice din 2024 vor fi o prioritate pentru mine. Nu voi ezita deloc, chiar dacă asta înseamnă să includ o astfel de clauză în contractul meu. Știu deja unde o să-mi petrec o parte a verii anului 2024.
Jocurile Olimpice chiar reprezintă un lucru pe care vreau să-l bifez în cariera mea. Este purul ADN al sportului, un eveniment care aduce laolaltă pe toată lumea. Prefer să ajung campion olimpic, pentru că deja am devenit campion mondial în 2018. Dar nu ne alegem noi trofeele, trebuie să luptăm pentru ele", a declarat recent Mbappe.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo