Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E cel mai bun din lume!" Cine e fotbalistul care l-a impresionat pe Xavi după meciul cu Athletic Bilbao

Bianca Dumitru

Publicat 28/02/2022 la 10:47 GMT+2

Barcelona a reușit o nouă victorie în care au înscris 4 goluri, în fața celor de la Athletic Bilbao, în La Liga, iar Xavi s-a arătat impresionat după meci de evoluția lui Pedri, pe care îl consideră cel mai talentat jucător din lume și pe care l-a comparat cu Andres Iniesta.

Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a învins-o duminică seară pe Athletic Bilbao, scor 4-0, într-un meci din a 26-a etapă din La Liga. Aubameyang, Dembele, De Jong și Depay au înscris pentru cea de-a treia victorie consecutivă a catalanilor, care au reușit în luna februarie să câștige 4 meciuri în care au înscris de câte 4 ori.
La finalul partidei de pe Camp Nou, Xavi a ținut să-și laude jucătorii. Antrenorul echipei blaugrana s-a arătat impresionat de unul dintre fotbaliștii tineri ai echipei, Pedri, pe care l-a comparat cu Andres Iniesta.
În plus, tehnicianul Barcelonei a spus că, din punctul său de vedere, spaniolul în vârstă de 19 ani este cel mai talentat jucător din lume.
"Pedri îmi aduce aminte de Andres Iniesta. E pur și simplu magic. Din punct de vedere al talentului, nu există un jucător în lume pe care să-l pot compara cu el. E cel mai bun din lume din acest punct de vedere", a declarat Xavi.
Mijlocașul a ajuns la Barcelona în 2019, în schimbul a 17,5 milioane de euro. Fotbalistul este cotat acum de site-ul transfermarkt.com la 80 de milioane de euro.
Citește și:

Aubameyang i-a impresionat pe jurnaliștii din Spania

"Cifrele lui Aubameyang sperie", au titrat jurnaliștii de la Marca, care apoi au punctat: "Nimeni nu se aștepta ca impactul lui Aubameyang să fie atât de rapid, mai ales după ultima perioadă de la Arsenal. În contextul în care gabonezul marchează meci de meci, Haaland ar putea fi șters din planurile lui Laporta."
Aubameyang a devenit primul jucător din Africa care să înscrie în 3 meciuri la rând în toate competițiile (5 goluri în total, în această serie) de la Youssef En-Nesyri, atacantul lui Sevilla.
Barcelona e neînvinsă în campionat din 4 decembrie, când pierdea cu Betis, și pare că nu poate rata locul de Champions League. Asta pentru că, chiar dacă Atletico Madrid ține aproape (cele două echipe fiind la egalitate de puncte, pe locurile 4 și 5), Betis e în mare pierdere de turație și pare că va ceda locul 3 în curând.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo