Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E cel mai tare meci și fără Messi și Ronaldo!" Ce a spus Benzema despre primul El Clasico al sezonului

Bianca Dumitru

Publicat 16/10/2021 la 18:20 GMT+3

Pe 24 octombrie se joacă primul El Clasico din acest sezon. Partida dintre Barcelona și Real Madrid a fost prefațată de Karim Benzema, care a spus că derby-ul Spaniei rămâne cel mai important meci din lume în ciuda faptului că nici Ronaldo, nici Messi nu vor mai fi pe teren.

Benzema y De Jong pugnan por un balón durante el Real Madrid-Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Au mai rămas doar 8 zile până la primul El Clasico din sezonul 2021/22. Partida se va disputa pe 24 octombrie, pe Camp Nou, urmând a fi primul derby al Spaniei, după foarte mulți ani, la care nici Sergio Ramos și nici Lionel Messi nu vor fi nici măcar în loturile celor două echipe.
Duelul a fost prefațat de Karim Benzema, atacantul 'galacticilor' considerând că meciul va rămâne în continuare cel mai important duel de pe glob, în ciuda plecării unor vedete de la Real Madrid și Barcelona.
"Pentru mine, este la fel și fără Messi și Ronaldo. Rămâne cel mai tare meci care există în fotbalul mondial. Nu contează cine joacă, cine a plecat sau cine a venit. Real Madrid contra Barcelona este un meci istoric. Au fost în trecut Zidane, Ronaldinho, Ronaldo, Eto'o, dar meciul rămâne unul istoric.
Nu există un moment bun să joci contra lor. O echipă precum Barcelona, sau orice altă formație de top, poate avea un meci prost și după să-și revină imediat. Nu trebuie să luăm meciul în derâdere", a spus Benzema, citat de Marca.
Meciul dintre Barcelona și Real Madrid este programat duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Everton - West Ham, etapa 8

Benzema ar putea pleca de la Real Madrid în vara anului 2022

Real Madrid ar putea rămâne din vara anului 2022 fără Karim Benzema, cel care a fost golgheterul 'galacticilor' în ultimele 3 sezoane.
Florentino Perez este cunoscut drept un președinte care nu se atașează de jucători, fiind orientat către latura economică a fotbalului și păstrându-se departe de sentimente. Benzema se află într-o formă excelentă în ciuda faptului că în decembrie împlinește 34 de ani și deși a fost mereu unul dintre favoriții președintelui de pe Santiago Bernabeu, atacantul mai are contract doar până în 2023, iar Perez ar inclina spre transferul lui în vara anului 2022.
Asta în condițiile în care la Real Madrid ar putea ajunge Kylian Mbappe și Erling Haaland, principalele ținte ale ibericilor, dar și pentru că oficialii 'galacticilor' își doresc să încaseze o sumă importantă de bani în schimbul lui Benzema. Transferul starului de la PSG este ca și făcut, iar Perez negociază în prezent cu Mino Raiola pentru Haaland, agentul dorindu-și ca Benzema să fie îndepărtat de la echipă pentru ca norvegianul să aibă un loc clar în atacul Realului, alături de Mbappe și Vinicius.
Potrivit publicației El Nacional, Raiola se teme că prezența lui Benzema pe Santiago Bernabeu ar însemna formarea unui cuplu francez în atacul madrilenilor, ceea ce l-ar duce pe Haaland în plan secund, lucru pe care nu-l admite.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo