Eden Hazard va rămâne în istorie ca unul dintre cele mai proaste transferuri făcute vreodată de Real Madrid. Chinuit de accidentări, belgianul a avut o perioadă de coșmar pe Bernabeu, iar viitorul său este departe de gruparea madrilenă.
Presa belgiană anunțase zilele trecute că o despărțire este foarte probabilă chiar în această perioadă de mercato, însă belgianul nu se grăbește să facă acest pas în orice condiții, chiar dacă își dorește să părăsească actualul club.
Conform Daily Mail, Hazard a refuzat să plece la Newcastle, club cu care Realul bătuse palma pentru un transfer. Conform sursei citate, clubul din Premier League oferise 40 de milioane de € pentru Hazard (30 de milioane + 10 milioane sub formă de bonusuri) , iar Florentino Perez acceptase.
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46
Jucătorul de 30 de ani nu a fost însă de acord, el dorindu-și să ajungă la un club mai important, fiind convins că încă mai are un cuvânt de spus la nivel înalt.
Citește și:

Eden Hazard, aproape de plecarea de la Real Madrid

Potrivit mai multor surse din Spania, Real Madrid intenționează să-l dea la schimb pe Eden Hazard pentru starul lui Chelsea, Reece James. "Galacticii" sunt conștienți de forma de joc pe care o traversează belgianul încă din 2019, motiv pentru care vor face oferta și mai atrăgătoare adăugând o sumă importantă de bani, pe lângă Hazard.
Conform informațiilor apărute la finalul anului 2021, madrilenii vor să scape cât mai repede de Eden Hazard, care are un salariu prea mare pe Bernabeu, în contradictoriu cu aportul pe care-l aduce pentru trupa lui Ancelotti. Fotbalistul transferat în 2019 pentru 115 milioane de euro de la Chelsea a dezamăgit profund în campionatul Spaniei. Adus pe Bernabeu cu speranța că îi va lua locul lui Cristiano Ronaldo, belgianul a stat mai mult pe banca de rezerve sau chiar în afara lotului din cauza multitudinii de accidentări.
Se pare că o revenire a lui Hazard pe Stamford Bridge este văzută cu ochi buni de toată lumea, mai ales de către Real Madrid. Carlo Ancelotti, care-l are în vizor pe Antonio Rudiger, a pus ochii acum pe un alt fundaș din lotul lui Tuchel, un fotbalist mai tânăr și mai bine cotat decât german.
Hazard, care are contract cu Real Madrid până în 2024, a fost în ultimele luni asociat și cu posibile transferuri la fostul său club, Lille, dar și la echipe din Premier League, cum ar fi West Ham sau Newcastle.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52
Fotbal
Destinație surprinzătoare pentru Eden Hazard. Belgianul are o ofertă emoționantă
09/04/2022 LA 05:11