Perioada petrecută de Eden Hazard la Real Madrid este aproape de a se încheia. Fotbalistul, care a dispărut din planurile lui Carlo Ancelotti în ultima vreme, ar putea pleca de pe Santiago Bernabeu chiar în această iarnă.
Potrivit jurnalistului belgian Sacha Tavolieri, Hazard nu-și mai dorește să rămână la Real Madrid, situația sa sportivă fiind dublată și de o problemă medicală. Deși ar fi trebuit să fie supus unei operații, fotbalistul nu a fost lăsat să ajungă pe mâna medicilor, Florentino Perez insistând ca el să joace pentru a putea fi transferat.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
În aceste condiții, dezamăgit, belgianul ar vrea să plece cât mai curând din Spania. Atacantul nu are, însă, foarte multe variante. Potrivit jurnaliștilor de la Mundo Deportivo, s-a vorbit despre posibilitatea revenirii la Chelsea sau Lille, dar pe urmele lui Hazard se mai află și Newcastle.
Conform sursei citate, Eden Hazard mai are contract cu Real Madrid până în 2024, iar 'galacticii' și-ar dori în schimbul lui o sumă cuprinsă între 30 și 40 de milioane de euro.
Citește și:

Eden Hazard, trimis la Chelsea la schimb cu Reece James

Real Madrid s-a hotărât să-l folosească pe Eden Hazard ca monedă de schimb pentru un star de la Chelsea, după ce belgianul nu s-a adaptat pe Santiago Bernabeu de când a fost transferat de pe Stamford Bridge în 2019.
Potrivit mai multor surse din Spania, Real Madrid plănuiește să-l dea la schimb pe Eden Hazard pentru starul lui Chelsea, Reece James. "Galacticii" sunt conștienți de forma de joc pe care o traversează belgianul încă din 2019, motiv pentru care vor face oferta și mai atrăgătoare adăugând o sumă importantă de bani, pe lângă Hazard.
Conform informațiilor apărute la finalul anului 2021, madrilenii vor să scape cât mai repede de Eden Hazard, care are un salariu prea mare pe Bernabeu, în contradictoriu cu aportul pe care-l aduce pentru trupa lui Ancelotti. Fotbalistul transferat în 2019 pentru 115 milioane de euro de la Chelsea a dezamăgit profund în campionatul Spaniei. Adus pe Bernabeu cu speranța că îi va lua locul lui Cristiano Ronaldo, belgianul a stat mai mult pe banca de rezerve sau chiar în afara lotului din cauza multitudinii de accidentări.
Se pare că o revenire a lui Hazard pe Stamford Bridge este văzută cu ochi buni de toată lumea, mai ales de către Real Madrid. Carlo Ancelotti, care-l are în vizor pe Antonio Rudiger, a pus ochii acum pe un alt fundaș din lotul lui Tuchel, un fotbalist mai tânăr și mai bine cotat decât german.
Hazard, care are contract cu Real Madrid până în 2024, a fost în ultimele luni asociat și cu posibile transferuri la fostul său club, Lille, dar și la echipe din Premier League, cum ar fi West Ham sau Newcastle.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46