Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

El Clasico | Arma secretă pe care Carlo Ancelotti vrea să o arunce în lupta cu Barcelona

Bianca Dumitru

Actualizat 21/10/2021 la 14:51 GMT+3

FC Barcelona - Real Madrid este meciul care oprește în loc lumea fotbalului de fiecare dat. Cele două mari echipe din Spania se vor înfrunta duminică, în primul El Clasico al sezonului, iar Carlo Ancelotti își pregătește primul 11.

Federico Valverde of Real Madrid scores his team's first goal during the La Liga Santander match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou on October 24, 2020 in Barcelona, Spain.

Credit imagine: Getty Images

Duminică, de la ora 17:15, are loc unul dintre cele mai așteptate meciuri ale anului, Barcelona și Real Madrid urmând a se înfrunta în primul El Clasico al acestui sezon.
În aceste zile, Carlo Ancelotti se gândește la primul 11 pe care îl va folosi pentru derby-ul cu echipa lui Ronald Koeman. Potrivit jurnaliștilor de la Mundo Deportivo, antrenorul 'galacticilor' are o armă secretă pe care ar urma să o arunce în luptă.
Ancelotti se gândește să-l folosească în echipa de start pe Fede Valverde, care a fost titular în majoritatea partidelor disputate de Real Madrid în acest sezon. Uruguayanul a început pe banca de rezerve doar duelul cu Șahtior Donețk din a treia etapă a grupelor Champions League.
În weekend, Ancelotti l-ar putea folosi pe Valverde pe postul de fundaș dreapta, poziție pe care Zinedine Zidane l-a utilizat pentru prima dată, anul trecut, descoperind că fotbalistul de 23 de ani dă un randament bun.

El Clasico | CATALANII AU PROBLEME SERIOASE DE LOT

Dacă Ancelotti se gândește care e cea mai bună formulă de start pentru derby-ul cu Barcelona, Ronald Koeman se confruntă cu mai multe probleme de lot. Antrenorul catalanilor va trebui să abordeze meciul de duminică fără doi dintre jucătorii de bază. Este vorba despre Pedri și Araujo, care sunt accidentați și nu vor putea fi refăcuți până la ora meciului.
Pedri a suferit o leziune musculară în meciul cu Bayern din Champions League, pierdut de catalani cu 3-0, și a recidivat în cel cu Benfica, în care gruparea blaugrana a fost învinsă cu același scor. Ulterior, mijlocașul care tocmai și-a prelungit contractul nu a mai fost folosit deloc și se spera că va putea fi refăcut pentru meciul cu Real Madrid, dar acest lucru nu este posibil. Mai mult, jurnaliștii spanioli anunță că Pedri va mai sta pe tușă cel puțin două săptămâni de acum înainte.
Araujo, cel care a devenit titular în acest sezon în centrul apărări, fiind printre puținii jucători ai Barcelonei care a impresionat în perioada mai puțin fastă pe care a traversat-o echipa, a suferit și el o întindere inghinală în urmă cu 10 zile și nu va putea fi pe teren contra Realului.
Așadar, Barcelona are în față un meci infernal, pe care va trebui să-l abordeze fără doi dintre jucătorii de bază, lucru care îngreunează serios misiunea catalanilor.
Partida dintre Barcelona și Real Madrid este programată duminică, de la ora 17:15, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo