Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

El Clasico | Carlo Ancelotti a prefațat duelul cu Barcelona: "Echipa lui Koeman își revine"

Bianca Dumitru

Publicat 22/10/2021 la 15:51 GMT+3

FC Barcelona - Real Madrid este meciul care oprește în loc lumea fotbalului de fiecare dată. Cele două mari echipe din Spania se vor înfrunta duminică, în primul El Clasico al sezonului, iar Carlo Ancelotti a prefațat partida.

Barcelona-Real Madrid

Credit imagine: Eurosport

Duminică, de la ora 17:15, are loc unul dintre cele mai așteptate meciuri ale anului, Barcelona și Real Madrid urmând a se înfrunta în primul El Clasico al acestui sezon.
Cu aproximativ 48 de ore înainte de derby, antrenorul 'galacticilor' a vorbit despre rivalii de pe Camp Nou. Carlo Ancelotti a comentat începutul slab de sezon pe care l-au avut catalanii, precizând însă că, din punctul său de vedere, Barcelona va arăta din ce în ce mai bine sub comanda lui Ronald Koeman.
"Este o echipă care își revine, în sensul în care a avut multe probleme, dar încetul cu încetul își găsește o identitate și se îmbunătățește. Nu este important cum se prezintă o echipă înainte de un astfel de meci, ci ce poate să facă pe teren. Este valabil pentru toate partidele de acest fel", a declarat Ancelotti.

"Rămâne cel mai tare meci din lume și fără Messi și Ronaldo"

Partida se va disputa pe 24 octombrie, pe Camp Nou, urmând a fi primul derby al Spaniei, după foarte mulți ani, la care nici Sergio Ramos și nici Lionel Messi nu vor fi nici măcar în loturile celor două echipe.
Duelul a fost prefațat de Karim Benzema, atacantul 'galacticilor' considerând că meciul va rămâne în continuare cel mai important duel de pe glob, în ciuda plecării unor vedete de la Real Madrid și Barcelona.
"Pentru mine, este la fel și fără Messi și Ronaldo. Rămâne cel mai tare meci care există în fotbalul mondial. Nu contează cine joacă, cine a plecat sau cine a venit. Real Madrid contra Barcelona este un meci istoric. Au fost în trecut Zidane, Ronaldinho, Ronaldo, Eto'o, dar meciul rămâne unul istoric.
Nu există un moment bun să joci contra lor. O echipă precum Barcelona, sau orice altă formație de top, poate avea un meci prost și după să-și revină imediat. Nu trebuie să luăm meciul în derâdere", a spus Benzema.
Meciul dintre Barcelona și Real Madrid este programat duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul etapei a 9-a din Premier League - Transmisiuni Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo