Duminică, de la ora 17:15, are loc unul dintre cele mai așteptate meciuri ale anului, Barcelona și Real Madrid urmând a se înfrunta în primul El Clasico al acestui sezon.
Cu aproximativ 48 de ore înainte de derby, antrenorul 'galacticilor' a vorbit despre rivalii de pe Camp Nou. Carlo Ancelotti a comentat începutul slab de sezon pe care l-au avut catalanii, precizând însă că, din punctul său de vedere, Barcelona va arăta din ce în ce mai bine sub comanda lui Ronald Koeman.
"Este o echipă care își revine, în sensul în care a avut multe probleme, dar încetul cu încetul își găsește o identitate și se îmbunătățește. Nu este important cum se prezintă o echipă înainte de un astfel de meci, ci ce poate să facă pe teren. Este valabil pentru toate partidele de acest fel", a declarat Ancelotti.
Cupa Mondială FIFA
Deschamps a făcut lumină în cazul lui Benzema! Ce șanse are atacantul să revină la Mondial
29/11/2022 LA 12:26

"Rămâne cel mai tare meci din lume și fără Messi și Ronaldo"

Partida se va disputa pe 24 octombrie, pe Camp Nou, urmând a fi primul derby al Spaniei, după foarte mulți ani, la care nici Sergio Ramos și nici Lionel Messi nu vor fi nici măcar în loturile celor două echipe.
Duelul a fost prefațat de Karim Benzema, atacantul 'galacticilor' considerând că meciul va rămâne în continuare cel mai important duel de pe glob, în ciuda plecării unor vedete de la Real Madrid și Barcelona.
"Pentru mine, este la fel și fără Messi și Ronaldo. Rămâne cel mai tare meci care există în fotbalul mondial. Nu contează cine joacă, cine a plecat sau cine a venit. Real Madrid contra Barcelona este un meci istoric. Au fost în trecut Zidane, Ronaldinho, Ronaldo, Eto'o, dar meciul rămâne unul istoric.
Nu există un moment bun să joci contra lor. O echipă precum Barcelona, sau orice altă formație de top, poate avea un meci prost și după să-și revină imediat. Nu trebuie să luăm meciul în derâdere", a spus Benzema.
Meciul dintre Barcelona și Real Madrid este programat duminică, 24 octombrie, de la ora 17:15, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Cupa Mondială FIFA
Accidentarea lui Benzema, "gură de oxigen" pentru naționala Franței! Dezvăluirea făcută de L'Equipe
26/11/2022 LA 13:29
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Plusuri și minusuri după primă etapă a grupelor
25/11/2022 LA 06:09