Xavi este antrenorul Barcelonei de aproape 5 luni, timp în care a obținut câteva rezultate foarte bune, atât în campionatul Spaniei, unde le-a învins pe Real Madrid și Atletico Madrid cu 0-4, respectiv 4-2, cât și în cupele europene.
Acum tehnicianul a fost lăudat de Raul Gonzalez. Fostul fotbalist legendar al lui Real Madrid a spus că Xavi a demonstrat calități de antrenor încă de pe vremea când evolua la Barcelona și a explicat că fostul mijlocaș are un viitor foarte bun în această nouă carieră.
"Xavi Hernandez era antrenor de pe vremea când juca. Acum se descurcă foarte bine, are un prezent frumos și un viitor foarte bun. Timpul îl va duce acolo unde îi este locul. Are pasiune, care este cel mai important lucru, și sunt sigur că se va descurca bine", a declarat fostul atacant, care o antrenează în prezent pe Real Madrid Castilla.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Raul Gonzalez a comentat și ceea ce se întâmplă pe Santiago Bernabeu, spunând că, din punctul său de vedere, Carlo Ancelotti "este pregătit să facă față celui mai important moment al sezonului, în care totul se va decide", și a punctat că are încredere că Real Madrid se va califica în semifinalele Champions League, trecând de Chelsea.
Întrebat și dacă visează să antreneze într-o zi prima echipă a clubului blanco, fostul atacant a mărturisit: "Îmi trăiesc visul zi de zi. M-am hotărât să fiu antrenor, sunt implicat în club și încerc să mă pregătesc din ce în ce mai bine. Timpul va spune dacă voi ajunge acolo sau nu. Eu mă bucur de fiecare moment, învăț și sunt disponibil pentru orice este nevoie la club."
Citește și:

"XAVI A SCHIMBAT MENTALITATEA ECHIPEI!"

La un an de la momentul în care și-a început al doilea mandat pe Camp Nou, Joan Laporta a vorbit despre ce a reușit de la revenirea la conducerea clubului blaugrana. Printre altele, președintele Barcelonei a comentat sosirea lui Xavi la echipă ca antrenor principal.
Laporta a spus că tehnicianul le-a schimbat mentalitatea jucătorilor, iar echipa demonstrează acum că are un viitor frumos, motiv pentru care și-a exprimat speranțele cu privire la ce va reuși echipa în următorul sezon.
"Xavi răspunde cu stil oportunității oferite de club. Sunt sigur că ne va aduce multă bucurie în anii următori. Xavi a schimbat mentalitatea echipei. Putem vedea că Barcelona are viitor și în prezent ne poate oferi bucurii în Europa League și, de ce nu, în campionat, e greu, dar ne luptăm.
Clădim o nouă eră care sper să fie splendidă. O facem cu jucători tineri, crescuți de academie, care sunt acum aici, dar care au un viitor și mai bun. Asta e ambiția noastră, să avem o echipă care să joace bine și să câștige trofee. Avem speranțe pentru viitor", a declarat Joan Laporta, la începutul lunii martie, pentru site-ul oficial al clubului blaugrana.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00