Articol scris de Viviana Moraru
Mijlocașul olandez al celor de la Barcelona a mărturisit că plecarea lui Lionel Messi din Catalonia a fost un lucru greu de digerat pentru toți. Într-un interviu pentru The Guardian, De Jong a declarat faptul că, inițial, nu i-a venit să creadă că plecarea lui Messi chiar se concretizează:
"În primul rând, am crezut că nu este adevărat. Am primit un mesaj: 'Messi o părăsește pe Barcelona'. La început, nu-ți vine să crezi, chiar dacă au existat zvonuri pe timpul verii. Dar niciodată nu le-am luat în serios, iar atunci când s-a întâmplat a fost un șoc", a mărturisit De Jong.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM 8 ORE
Plecarea lui Messi nu numai că a lăsat un gol în echipă, argentinianul fiind cel mai bun jucător din lume, dar și un gol în ceea ce privește situația financiară a echipei: "Era imaginea clubului, așa că atunci când a plecat, după tot ceea ce a realizat pentru club, a fost o lovitură grea pentru toți", a mai declarat olandezul, care consideră că niciun alt jucător nu se poate compara cu argentinianul, de aceea le este atât de greu catalanilor fără el: "Cred că este cel mai bun în aproape toate aspectele jocului."
Citește și:

Frenkie De Jong, fericit la Barcelona

Olandezul s-a acomodat la formația catalană, aflându-se în al treilea sezon la Barcelona. Acesta nu se gândește la o plecare de pe Camp Nou la sfârșitul sezonului, fiind un jucător important în planurile de reconstrucție ale lui Xavi: "Sunt foarte fericit să mă aflu la Barcelona", a declarat De Jong.
Frenkie a spus și că are planuri mari alături de catalanii, fiind dornic de a câștiga cât mai multe trofee, deoarece în primele două sezoane și jumătate petrecute pe Camp Nou a reușit să triumfe doar în Cupă, prea puțin pentru ceea ce reprezintă clubul blaugrana.
"Sigur că mi-ar fi plăcut să câștig mai multe trofee. Aștept mai mult în această privință, dar să lăsăm asta deoparte. Sunt foarte fericit și sper să mă aflu aici pentru cât mai mulți ani", a conchis olandezul în vârstă de 24 de ani.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
IERI LA 16:31
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
15/05/2022 LA 14:32