Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erling Haaland, prioritate 0 pentru Real Madrid după ce s-a zvonit că Kylian Mbappe rămâne la PSG

Bianca Dumitru

Actualizat 11/04/2022 la 13:01 GMT+3

După ce au apărut informații potrivit cărora Kylian Mbappe va rămâne la PSG și în sezonul următor, Real Madrid s-a reorientat, iar Erling Haaland este principala țintă a "galacticilor" pe piața transferurilor, potrivit jurnaliștilor englezi.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

În ultimele zile s-a vorbit mult despre posibilitatea ca Mbappe să continue la PSG și în sezonul următor. Starul parizienilor a declarat că nu a luat încă nicio decizie asupra viitorului său, deși fanii "galacticilor" așteptau din moment în moment ca fotbalistul să fie prezentat pe Santiago Bernabeu.
În urma acestor zvonuri, presa internațională a scris că Real Madrid s-a reorientat și că ar avea acum o altă prioritate pe piața transferurilor. Jurnaliștii publicației Mirror au anunțat că șefii clubului blanco și-au îndreptat atenția spre Erling Haaland, concentrându-se acum pe transferul norvegianului de la Borussia Dortmund.
Madrilenii sunt cu ochii pe Haaland de multă vreme, dar aducerea sa pe Bernabeu fusese trecută în plan secund după ce Mbappe a devenit prioritatea "galacticilor". Acum lucrurile s-au schimbat, iar cei de la Real Madrid vor trebui să se "lupte" cu Manchester City pentru starul Borussiei.
Englezii sunt pregătiți să-l facă pe Haaland cel mai bine plătit fotbalist din Premier League, așteptându-l pe Etihad cu un salariu de peste 475.000 de euro pe săptămână.
Ambele cluburi sunt foarte atractive pentru norvegianul de 21 de ani, care vrea să-și continue dezvoltarea, iar jurnaliștii englezi notează că Manchester City ar avea un avantaj datorită lui Pep Guardiola. Fotbalistul ar fi de părere că, sub comanda antrenorului spaniol, jocul său ar putea atinge niveluri de top.
Citește și:

"Mbappe va rămâne la PSG"

În ultimii 2 ani, PSG a făcut tot posibilul să îi ofere un nou contract lui Kylian Mbappe, dar acesta a refuzat toate propunerile francezilor. Se părea că fotbalistul va ajunge gratis, în această vară, la Real Madrid, în contextul în care Florentino Perez îi face marcaj strâns de foarte multă vreme.
După ce starul de pe Parc des Princes a declarat, la finalul partidei cu Lorient, că nu s-a decis încă asupra viitorului său, presa internațională a anunțat că Mbappe este mai degrabă tentat să-și prelungească înțelegerea cu PSG.
Jurnalistul Daniel Riolo, cel care a dezvăluit și mutarea lui Lionel Messi de la Barcelona la Paris, a vorbit acum despre decizia pe care Kylian o va lua la finalul actualei stagiuni. Potrivit francezului de la RMC Sport, Mbappe va semna un nou contract cu liderul din Ligue 1, urmând a-și continua aventura la PSG.
"Singurul interes al lui Al-Khelaifi este să știe ce va face Kylian. Nimeni nu mă va crede, dar transferul va fi anunțat în mai și va rămâne", a spus Riolo, citat de Marca.
Turneul ATP Masters 1000 de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player!
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo