Plecarea lui Messi la PSG lasă urme adânci la Barcelona, iar acest lucru este vizibil încă din primele zile.
Clubul catalan va debuta pe teren propriu în noul sezon din La Liga, duminică, împotriva lui Real Sociedad. Deși va fi primul meci care se va juca cu spectatori pe Camp Nou după aproape un an și jumătate, fanii nu s-au înghesuit deloc să-și achiziționeze bilete.
La Liga permite ca la meciurile din startul acestui sezon stadioanele să fie ocupate în proporție de 30%, ceea ce înseamnă că Barcelona poate avea alături în jur de 30.000 de fani la meciurile de acasă. Pentru meciul cu Real Sociedad s-au vândut momentan doar 15.000 de bilete, ceea ce reprezintă un record negativ în istoria modernă a clubului blaugrana.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31

Messi a creat isterie la Paris

Dacă suporterii Barcelonei sunt încă în stare de șoc după plecarea lui Messi, cei de la PSG sunt în culmea fericirii. Entuziasmul suporterilor francezi s-a văzut încă din momentul aterizării argentinianului la Paris, când s-au adunat în număr mare la aeroport pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe cel mai mare jucător care ajunge la clubul favorit.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
În plus, fanii parizienilor au epuizat într-un timp record primul stoc de tricouri cu Messi scos la vânzare. După ce Leo Messi a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă, suporterii lui PSG au luat cu asalt magazinele pentru a prinde un tricou cu noul superstar. Într-o filmare publicată pe YouTube se vede cum fanii au creat o coadă imensă care ajunge până la o gură de metrou, în speranța că vor prinde un tricou inscripționat cu numele lui Leo Messi.
Pe site-ul oficial, un tricou cu numele lui Messi era listat la 108 euro, iar conform presei franceze în numai câteva minute s-au vândut 150.000 de astfel de tricouri. Un calcul scurt ne arată că PSG a încasat deja peste 15 milioane de euro din vânzarea tricourilor, ceea ce reprezintă aproape jumătate din salariul lui Messi pe un sezon.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33