Lionel Messi nu va continua la FC Barcelona, veste confirmată oficial de clubul catalan printr-un comunicat emis aseară. Vestea a luat prin surprindere toată lumea fotbalului, mai ales că existau indicii clare că cele două părți ajunseseră la un acord.
Problemele financiare ale clubului au împiedicat însă perfectarea înțelegerii, iar cei mai afectați sunt fanii catalani. Aceștia nu se pot împăca cu ideea că nu-l vor mai vedea în tricoul blaugrana pe fotbalistul care i-a făcut cei mai fericiți suporteri din lume în ultimii 17 ani.
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
IERI LA 17:09

Messi e zeu la Barcelona! Anunțul plecării sale a creat to tristețe fără precedent în rândul fanilor

Imediat după aflarea veștii, sute de suporteri s-au adunat în jurul stadionului Camp Nou pentru a vedea ce se întâmplă. Evident, speranțele că lucrurile se pot schimba sunt încă vii, deși oficializarea despărțirii oferă puține șanse ca acest lucru să se realizeze.
Fotografii au surprins imagini emoționante din jurul arenei catalanilor, disperarea fiind cuvântul care descrie cel mai bine sentimentele care-i încearcă pe fanii Barcelonei în aceste momente.
Motivele despărțirii definitive dintre Messi și Barcelona sunt multiple, iar acestea vor fi explicate de președintele Joan Laporta într-o conferință de presă care va începe la ora 12:00 (ora României).
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
IERI LA 10:12
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
27/11/2022 LA 17:24