Lionel Messi nu va continua la FC Barcelona, veste confirmată oficial de clubul catalan printr-un comunicat emis aseară. Vestea a luat prin surprindere toată lumea fotbalului, mai ales că existau indicii clare că cele două părți ajunseseră la un acord.
Problemele financiare ale clubului au împiedicat însă perfectarea înțelegerii, iar cei mai afectați sunt fanii catalani. Aceștia nu se pot împăca cu ideea că nu-l vor mai vedea în tricoul blaugrana pe fotbalistul care i-a făcut cei mai fericiți suporteri din lume în ultimii 17 ani.
Fotbal
Ronaldo nu a mai suportat să audă ce spune Cassano despre el și a făcut rost de numărul lui
ACUM 7 ORE

Messi e zeu la Barcelona! Anunțul plecării sale a creat to tristețe fără precedent în rândul fanilor

Imediat după aflarea veștii, sute de suporteri s-au adunat în jurul stadionului Camp Nou pentru a vedea ce se întâmplă. Evident, speranțele că lucrurile se pot schimba sunt încă vii, deși oficializarea despărțirii oferă puține șanse ca acest lucru să se realizeze.
Fotografii au surprins imagini emoționante din jurul arenei catalanilor, disperarea fiind cuvântul care descrie cel mai bine sentimentele care-i încearcă pe fanii Barcelonei în aceste momente.
Motivele despărțirii definitive dintre Messi și Barcelona sunt multiple, iar acestea vor fi explicate de președintele Joan Laporta într-o conferință de presă care va începe la ora 12:00 (ora României).
Fotbal
Cum s-a votat în fiecare țară la Balonul de Aur. Olandezii s-au răzbunat pe Messi
ACUM 14 ORE
Liga
Reacția lui Xavi după ce Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară! "Lupta nu e corectă"
IERI LA 15:27