FC Barcelona a intrat într-o nouă eră odată cu revenirea lui Joan Laporta la conducerea clubului. Majoritatea oamenilor din vechea administrație au fost înlocuiți, funcția de director executiv i-a revenit lui Ferran Reverter, un economist foarte apreciat.
Acesta a fost investit pe data de 1 iulie 2021, înlocuindu-l pe Oscar Grau, iar puterea sa în club a fost una semnificativă. Reverter a conceput un plan pe 5 ani de redresare economică a a grupării blaugrana, dar a decis să-și prezinte demisia după 7 luni de activitate.
"Ferran Reverter i-a comunicat marți președintelui ​​Joan Laporta dorința de a demisiona din motive personale și familiale. Această demisie va intra în vigoare de îndată ce Clubul va încorpora un nou director executiv.", a fost comunicatul emis de clubul catalan.
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
IERI LA 21:51
Citește și:

Reverter ar fi plecat din cauza neînțelegerilor cu Laporta

Chiar dacă Reverter a invocat motive pesronale pentru decizia sa, presa catală susține că aceasta a survenit pe fondul unor diferende între acesta și ceilalți oameni din conducere, printre care și președintele Laporta. Conform sport.es, Reverter nu a fost de acord cu clauzele din contractul cu noul sponsor.
În zilele următoare, Barcelona va oficializa contractul cu celebra companie suedeză Spotify, care ar urma să vireze 280 de milioane de € în următorii 3 ani. În schimbul acestei sume, pe tricoul de joc va fi imprimat numele noului sponsor, iar acesta se va regăsi și în denumirea stadionului Camp Nou.
Conform sursei citate, Reverter ar fi dorit să vândă separat dreptul asupra denumirii stadionului sau să obțină o sumă mai mare de la compania suedeză. Negocierile s-ar fi finalizat în week-end-ul trecut, în lipsa lui Reverter, un alt lucru care l-a deranjat de asemenea pe oficial.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
20/05/2022 LA 07:40
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21