FC Barcelona l-a transferat în această iarnă pe Ferran Torres și în scurt timp va oficializa și aducerea lui Adama Traore. Totuși, Xavi își dorește neapărat încă un atacant până la finalul acestui mercato, dar timpul este cel mai mare dușman al catalanilor.
Primul pe listă este Alvaro Morata, mutare care depinde însă de mai multe variabile. Xavi îl vrea pe atacant, iar acesta și-a dat acordul de principiu să meargă pe Camp Nou. Juventus anunțase că este gata să renunțe la iberic dacă va reuși să transfere un atacant, iar acest lucru s-a întâmplat deja, torinezii ajungând la un acord cu Fiorentinea pentru Vlahovic.
Astfel ultimul cuvânt îl au cei de la Atletico Madrid, dar negocierile decurg greu. Campioana Spaniei agreează o singură variantă pentru a-l ceda pe Morata: împrumut până în vară cu opțiune obligatorie de cumpărare. Barcelona nu este de acord și ar vrea doar un împrumut, care să se prelungească eventual pentru încă un sezon. Pista nu este închisă, agentul lui Morata fiind prezent în aceste zile la Madrid pentru a discuta cu cei de la Atletico.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 20 ORE
Citește și:

FC Barcelona revine la varianta Aubameyang, în caz că-l ratează pe Morata

Totuși, timpul se scurge și acest lucru este în defavoarea Barcelonei, care a pus deja la cale un plan B. Dacă împrumutul lui Morata nu va fi obținut, Xavi l-ar vrea pe Camp Nou pe Aubameyang, fotbalist care mai fost legat de o mutare la Barcelona în ultimele săptămâni.
În acest caz situația ar fi mai simplă. Gabonezul nu mai intră în vederile lui Arteta, iar Arsenal e dispusă să-l cedeze și numai sub formă de împrumut, pentru a scăpa de salariul său uriaș. Xaxi îl apreciază pe Aubameyang pentru versatilitatea sa, el putând juca atât în bandă, cât și ca număr 9.
Conform as.com, aducerea unui atacant la Barcelona depinde însă de ceea ce se va întâmpla cu Dembele. Francezul a fost somat să-și găsească echipă, pentru că doar plecarea lui i-ar permite Barcelonei să înregistreze un al jucător. Moussa Sissoko, agentul francezului, s-a întâlnit cu oficialii Barcelonei și presa iberică anunță că sunt șanse mari ca Dembele să plece acum de la Barcelona. Odată ce despărțirea se va oficializa, catalanii vor începe asaltul final pentru aducerea unui vârf, fie că va fi Morata, fie Aubameyang.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
IERI LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00