FC Barcelona a început foarte slab acest sezon, dar victoria cu Valencia din etapa trecută din La Liga a adus o oarecare liniște pe Camp Nou. Duminică va avea loc marele derby cu Real Madrid, iar o victorie este imperios necesară pentru catalani, iar toată suflarea blaugrana se gândește deja la acel meci, chiar dacă au între timp unul la fel de important în Champions League, cu Dinamo Kiev.
Madrilenii au avut și ei o perioadă neagă înaintea pauzei internaționale, obținând doar un punct din meciurile cu Villarreal și Espanyol, dar moralul echipei lui Ancelotti a fost refăcut de victoria clară din Champions League, contra lui Șahtior, scor 5-0.
Într-un El Clasico orice detaliu contează, iar lipsa unor jucători ar putea fi decisivă. Din păcate pentru Koeman, acesta va trebui să abordeze meciul de duminică fără doi dintre jucătorii de bază. Este vorba despre Pedri și Araujo, care sunt accidentați și nu vor putea fi refăcuți până la ora meciului.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
ACUM 9 ORE
Citește și:

FC Barcelona - Real Madrid | Catalanii au probleme serioase de lot

Pedri a suferit o leziune musculară în meciul cu Bayern din Champions League, pierdut de catalani cu 3-0, și a recidivat în cel cu Benfica, în care gruparea blaugrana a fost învinsă cu același scor. Ulterior, mijlocașul care tocmai și-a prelungit contractul nu a mai fost folosit deloc și se spera că va putea fi refăcut pentru meciul cu Real Madrid, dar acest lucru nu este posibil. Mai mult, as.com anunță că Pedri va mai sta pe tușă cel puțin 2 săptămâni de acum înainte.
Araujo, cel care a devenit titular în acest sezon în centrul apărări, fiind printre puținii jucători ai Barcelonei care a impresionat în perioada mai puțin fastă pe care a traversat-o echipa, a suferit și el o întindere inghinală în urmă cu 10 zile și nu va putea fi pe teren contra Realului.
Așadar, Barcelona are în față un meci infernal, pe care va trebui să-l abordeze fără doi dintre jucătorii de bază, lucru care îngreunează serios misiunea catalanilor. În plus, nici situația lui Ousmane Dembele nu este una sigură. Francezul a revenit de curând la antrenamente, dar lipsa ritmului de joc face puțin probabilă apariția sa în El Clasico. Cel mai probabil, Koeman va apela la el doar dacă va fi constrâns de circumstanțe.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34