Joan Laporta, liderul grupării FC Barcelona, a anunțat azi că echipa va părăsi Nou Camp pentru un an. Clubul are planuri de reamenajare pentru celebrul stadion, care includ și extinderea capacității la 110.000 de locuri. În prezent, arena are o capacitate de 99.000 de locuri.
Lucrările planificate vor începe în 2022 și ar putea dura până la 4 ani. Pe lângă amenajarea a 11.000 de locuri suplimentare, zonele înconjurătoare stadionului, inclusiv magazinul clubului și muzeul, vor fi, de asemenea, renovate.
Liga
Coutinho atinge centenarul, dar Barcelona a "scăpat" de o plată de 20 de milioane de euro
ACUM 9 ORE

FC Barcelona va pleca de pe Nou Camp. Planurile lui Joan Laporta

Pentru a demara totuși acest proiect, clubul depinde un împrumut. Catalanii sunt în discuții cu o bancă pentru a obține un împrumut de 1,5 miliarde de euro!
Ar fi un mare angajament din partea clubului, după ce a anunțat pierderi de aproximativ 480 de milioane de euro în cursul acestei săptămâni.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989534.jpg
"Noul stadion este fundamental pentru viabilitatea clubului și pentru viitorul său imediat. Impactul pe care îl va avea pentru Barca este critic. Vom putem concura cu rivalii noștri care au făcut deja ceea ce este necesar", a declarat Laporta.
În ceea ce privește arena pe care echipa de fotbal ar urma să-și joace partidele de pe teren propriu, Barca ar avea două opțiuni. Stadionul Johan Cruyff, unde joacă echipa feminină, sau Stadionul Montjuic, arena unde a avut loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 1992. Pentru o perioadă, aici a jucat și Espanyol.
Liga
Perez vrea să fie de neoprit! Suma uriașă pe care Real e dispusă să o plătească pentru Haaland
ACUM 14 ORE
Liga
Avertisment pentru Barca cu privire la transferurile lui Mbappe și Haaland! "Nu s-ar putea acomoda"
ACUM 17 ORE