UPDATE 12:40 / Real Madrid a publicat un comunicat oficial în care neagă complet informațiile publicate de Mundo Deportivo și precizează că tot ce s-a scris este complet fals.
Știre inițială
Fotbal
Real Madrid se mai și refuză! Fotbalistul dorit pe Bernabeu a ales să semneze cu PSV Eindhoven
ACUM 11 MINUTE
Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, nu se află în relații tocmai bune cu cei de la conducerea LaLiga, iar asta l-a determinat să se orienteze către mutarea în alt campionat. În ultima perioadă, Perez și Javier Tebas - președintele La Liga – au avut câteva discuții contradictorii în spațiul public.
Tebas l-a acuzat pe șeful lui Real Madrid că a intervenit la Barcelona și i-a convins pe cei din conducere să renunțe la Leo Messi, pentru a putea continua mult prea controversatul proiect al Super Ligii Europei. Care ar putea genera însă sume imense pentru giganții care au pus bazele acestei noi competiții, printre care și Real Madrid și Barcelona.
În replică, Perez a publicat un comunicat oficial în care a negat toate acuzațiile care I s-au adus.

Florentino Perez vrea să mute Real Madrid în Premier League

Javier Tebas și-a asumat public opoziția frontală față de Super Liga Europei, în care Real Madrid joacă un rol-cheie. De asemenea, Perez a fost împotrivă cu acordul CVC – LaLiga, prin care cluburile spaniole ar fi primit o infuzie financiară puternică, în schimbul a 10% din capitalul campionatului.
Toate aceste lucruri care s-au petrecut în ultimul timp se pare că l-au făcut pe Florentino Perez să se gândească la o decizie drastică. Ziarul spaniol Mundo Deportivoa anunțat că președintele lui Real Madrid vrea să mute echipa în alt campionat și deja s-a interesat în această direcție.
Deși pe listă și campionatele Serie A și Bundesliga, preferatul lui Perez este Premier League, cel mai bogat campionat din lume.
Cel mai mare impediment ar putea fi Brexitul. Anglia a ieșit din Uniunea Europeană și asta ar putea crea câteva obstacole la nivel legal pentru ca Premier League să accepte un club din altă țară.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
30/06/2022 LA 16:15