Florin Andone a trecut peste accidentarea gravă suferită în 2019, dar atacantul are șanse mici să mai joace vreun meci pentru Brighton în Premier League. În prima etapă, românul nu a jucat niciun minut pentru formația lui Graham Potter în victoria cu 2-1 în deplasarea de la Burnley.
Actualul său club ia în calcul să-l împrumute pe atacant la o altă echipă, iar ibericii de la eldesmarque.com notează că cei de la Cadiz sunt interesați de serviciile sale. Formația din La Liga mai are nevoie de cel puțin un atacant, iar antrenorul Alvaro Cervera consideră că Andone este jucătorul potrivit.
"După câteva zile de analiză, la Cadiz există convingerea că Andone poate oferi atacului un plus de calitate și viteză. Faptul că a jucat câteva amicale cu Brighton oferă garanția că poate ajuta echipa, iar Cervera îl vede la nivelul fizic corespunzător. Accidentarea gravă a fost lăsată în urmă, iar Cdiz pariază pe un jucător care se poate potrivi perfect stilului echipei. Viteza și capacitatea sa de a dezechilibra apărările vor fi o armă pentru atacul lui Cadiz în acest sezon.", au scris jurnaliștii iberici.
Liga
E gata! S-a terminat calvarul pentru Ansu Fati
ACUM 5 ORE
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203584.png

Florin Andone, aproape de revenirea în La Liga

Andone nu a mai jucat un meci oficial din 2019, de când și-a rupt ligamentele încrucișate pe când era împrumutat la Galatasaray. Acum, Andone este la 100% din punct de vedere fizic și își dorește să jaoce, astfel că mutarea sa în Spania ar putea fi momentul relansării carierei sale.
De altfel, La Liga este campionatul unde Andone a dat cel mai bun randament, jucând constant pentru Cordoba (un sezon în Secunda Division) și Deportivo La Coruna între 2014 și 2018. În toată această perioadă, Andone a jucat 86 de meciuri numai în La Liga, marcând 23 de goluri și oferind 7 assist-uri.
Andone are 25 de selecții și 2 goluri pentru prima reprezentativă a României, el fiind în lotul lărgit al lui Rădoi pentru meciurile din luna septembrie, din preliminarile Campionatului Mondial.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
Florin Andone are ofertă pentru întoarcerea în Spania, dar Brighton l-a inclus în lotul de campionat
14/08/2021 LA 05:24
Liga
"Păcatele capitale" făcute de Barcelona. Sport.es explică "autodistrugerea" catalanilor
12/05/2021 LA 08:37