Florin Andone nu se va mai întoarce la Cadiz după vacanța din această iarnă. Președintele clubului din La Liga a făcut anunțul într-un interviu pentru presa din Spania, spunând că decizia a fost luată pe baza faptului că fotbalistul nu poate ajuta echipa așa cum își doresc cei de la Cadiz.
"Este adevărat, nu se mai întoarce după Crăciun. Comportamentul și nivelul pe care îl oferă la antrenamente nu oferă îndoieli în ceea ce privește faptul că este un băiat care dă totul. Dar, momentan, nu ne poate ajuta așa cum sigur și-ar dori. Ne axăm în continuare pe cei care sunt 100%", a declarat Manuel Vizcaino.
Conform jurnaliștilor spanioli, unul dintre motivele pentru care șefii lui Cadiz au decis să renunțe la Andone este faptul că fotbalistul este într-un conflict cu antrenorul Alvaro Cervera, care s-a supărat când românul a cerut să doarmă singur într-o deplasare și când s-a distrat într-un club după ce echipa fusese învinsă de Valladolid într-un meci din La Liga.
Liga
Un jucător de la Barcelona îi ia locul lui Florin Andone la Cadiz! La cine renunță Xavi
24/12/2021 LA 16:49
Florin Andone, cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,5 milioane de euro, are contract până în 2023 cu Brighton, însă, cel mai probabil, atacantul nu se va întoarce în Anglia.
Citește și:

Unde ar putea ajunge Florin Andone după despărțirea de Cadiz

Potrivit jurnaliștilor de la site-ul Fichajes, românul de 28 de ani este dorit de echipa Sporting Gijon, din liga a doua a Spaniei. Antrenorul echipei de pe locul 15 al clasamentului din eșalonul secund are nevoie urgentă de un atacant, iar jurnaliștii spanioli au anunțat că Florin Andone este perfect pentru lotul lui David Gallego.
"Andone este un atacant care se remarcă prin jocul fizic, putere și jocul cu spatele lapoartă. Este un atacant ideal pentru filozofia clubului, deși cifrele sale nu sunt deloc mari", se arată în presa din Spania.
Cel mai probabil, pentru a prinde un transfer imediat, Florin Andone va fi nevoit să-și reducă pretențiile financiare, în acest moment românul având un salariu de două milioane de euro.
https://i.eurosport.com/2021/12/21/3275753.jpg
Liga
Florin Andone, OUT din lotul lui Cadiz! Antrenorul Alvaro Cervera, furios pe internaționalul român
03/10/2021 LA 10:56
Premier League
Florin Andone are ofertă pentru întoarcerea în Spania, dar Brighton l-a inclus în lotul de campionat
14/08/2021 LA 05:24