Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florin Andone, OUT din lotul lui Cadiz! Antrenorul Alvaro Cervera, furios pe internaționalul român

Irina Aldea

Publicat 03/10/2021 la 13:56 GMT+3

Cadiz a remizat aseară cu Valencia în etapa cu numărul 8 din La Liga. Florin Andone și alți 6 coechipieri au văzut meciul din tribune.

Florin Andone

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de 28 de ani, Florin Andone a stârnit furia antrenorului Alvaro Cervera la Cadiz după ce el, împreună cu alți 6 colegi de echipă, au petrecut într-un club de noapte din Madrid în urma înfrângerii suferite pe terneul lui Rayo Vallecano (1-3), în etapa precedentă din La Liga.
Andone a fost surprins alături de Choco Lozano, Ruben Sobrino, Carlos Akpapo, Marcuos Mauro, Victor Chust și Alberto Perea într-un club de noapte din capitala Spaniei. Antrenorul Alvaro Cervera nu a stat nicio clipă pe gânduri și a luat măsuri imediate, taxându-i dur pe cei 7 fotbaliști ai săi pentru actele de indisciplină de care au dat dovadă.

Florin Andone, exclus din lotul lui Cadiz după un act de indisciplină

Potrivit publicației spaniole Cope, Alvaro Cervera a decis să-i lase în afara lotului pentru că imediat după înfrângerea de runda trecută, 1-3 cu Rayo Vallecano, au ieșit să petreacă, fără a le păsa de urmări sau de cum va fi interpretată această escapadă a lor. În acel meci, Andone a și jucat de altfel primul său meci ca titular la noua echipă.
În aceeași noapte însă, el și alți șase coechipieri au petrecut în Madrid fără permisiunea antrenorului Alvaro Cervera. Și, după ce imaginile cu ei în discotecă au apărut pe rețelele de socializare, Andone și toți ceilalți colegi au fost imediat taxați: "Ei nu aveau permisiunea noastră. Acele imagini nu mă reprezintă, nu reprezintă nici acest club, e o eroare. Toți au greșit de o manieră sau alta, totuși, nu se poate explica faptul că unii se pot distra după o asemenea înfrângere".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo