În vârstă de 28 de ani, Florin Andone a stârnit furia antrenorului Alvaro Cervera la Cadiz după ce el, împreună cu alți 6 colegi de echipă, au petrecut într-un club de noapte din Madrid în urma înfrângerii suferite pe terneul lui Rayo Vallecano (1-3), în etapa precedentă din La Liga.
Andone a fost surprins alături de Choco Lozano, Ruben Sobrino, Carlos Akpapo, Marcuos Mauro, Victor Chust și Alberto Perea într-un club de noapte din capitala Spaniei. Antrenorul Alvaro Cervera nu a stat nicio clipă pe gânduri și a luat măsuri imediate, taxându-i dur pe cei 7 fotbaliști ai săi pentru actele de indisciplină de care au dat dovadă.
Fotbal
Florin Andone revine în țara unde a dat cel mai bun randament. Cu cine a semnat atacantul român
02/09/2022 LA 11:49

Florin Andone, exclus din lotul lui Cadiz după un act de indisciplină

Potrivit publicației spaniole Cope, Alvaro Cervera a decis să-i lase în afara lotului pentru că imediat după înfrângerea de runda trecută, 1-3 cu Rayo Vallecano, au ieșit să petreacă, fără a le păsa de urmări sau de cum va fi interpretată această escapadă a lor. În acel meci, Andone a și jucat de altfel primul său meci ca titular la noua echipă.
În aceeași noapte însă, el și alți șase coechipieri au petrecut în Madrid fără permisiunea antrenorului Alvaro Cervera. Și, după ce imaginile cu ei în discotecă au apărut pe rețelele de socializare, Andone și toți ceilalți colegi au fost imediat taxați: "Ei nu aveau permisiunea noastră. Acele imagini nu mă reprezintă, nu reprezintă nici acest club, e o eroare. Toți au greșit de o manieră sau alta, totuși, nu se poate explica faptul că unii se pot distra după o asemenea înfrângere".
Liga
Un jucător de la Barcelona îi ia locul lui Florin Andone la Cadiz! La cine renunță Xavi
24/12/2021 LA 16:49
Liga
Florin Andone, OUT de la Cadiz! Anunțul oficial al spaniolilor și unde poate ajunge fotbalistul
23/12/2021 LA 08:32