Gareth Bale s-a întors în această vară la Real Madrid după un sezon în care a fost împrumutat la Tottenham. Fotbalistul a fost titular în primul meci din acest sezon de La Liga, evoluând 68 de minute contra lui Alaves.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, surse apropiate de lotul lui Real au declarat că galezul este schimbat față de ultima dată când a evoluat în Spania. Transformarea lui Bale are legătură cu noul antrenor al madrilenilor.

Ancelotti, cheia transformării lui Bale

Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
IERI LA 11:39
Plecarea lui Zinedine Zidane, care nu îl mai voia la echipă, și revenirea lui Carlo Ancelotti pe Bernabeu au fost ca o gură de aer proaspăt pentru atacantul de 32 de ani, care s-a întors acum la Madrid zâmbitor, mult mai implicat și afișând imaginea de lider pe care fanii i-o cunosc de la echipa națională a Țării Galilor.
Conform vocilor de la Valdebebas, Ancelotti știe să-i dea lui Bale ceea ce vrea, având experiență în a-i pregăti pe jucătorii cu o personalitate puternică. Antrenorul este încântat de noua atitudine a fotbalistului pe care îl vede mai comunicativ, uneori glumeț și cu dorința de a se implica mai mult și în defensivă.
Presa din Spania notează că, dacă va primi tratamentul special de care are nevoie, Gareth Bale va arăta din nou acel vârf de formă care l-a consacrat, putând să-și ajute echipa să câștige din nou titlul de campioană în La Liga.
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
IERI LA 16:56
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46