Gareth Bale s-a întors în această vară la Real Madrid după un sezon în care a fost împrumutat la Tottenham. Fotbalistul a fost titular în primul meci din acest sezon de La Liga, evoluând 68 de minute contra lui Alaves.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, surse apropiate de lotul lui Real au declarat că galezul este schimbat față de ultima dată când a evoluat în Spania. Transformarea lui Bale are legătură cu noul antrenor al madrilenilor.

Ancelotti, cheia transformării lui Bale

Liga
Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face în iarnă
26/09/2021 LA 05:52
Plecarea lui Zinedine Zidane, care nu îl mai voia la echipă, și revenirea lui Carlo Ancelotti pe Bernabeu au fost ca o gură de aer proaspăt pentru atacantul de 32 de ani, care s-a întors acum la Madrid zâmbitor, mult mai implicat și afișând imaginea de lider pe care fanii i-o cunosc de la echipa națională a Țării Galilor.
Conform vocilor de la Valdebebas, Ancelotti știe să-i dea lui Bale ceea ce vrea, având experiență în a-i pregăti pe jucătorii cu o personalitate puternică. Antrenorul este încântat de noua atitudine a fotbalistului pe care îl vede mai comunicativ, uneori glumeț și cu dorința de a se implica mai mult și în defensivă.
Presa din Spania notează că, dacă va primi tratamentul special de care are nevoie, Gareth Bale va arăta din nou acel vârf de formă care l-a consacrat, putând să-și ajute echipa să câștige din nou titlul de campioană în La Liga.
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
22/09/2021 LA 13:45
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
22/09/2021 LA 10:50