Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gareth Bale s-a schimbat după revenirea la Real Madrid! Care este cheia transformării galezului

Bianca Dumitru

Publicat 18/08/2021 la 12:05 GMT+3

Gareth Bale s-a întors în această vară la Real Madrid. Fotbalistul este foarte schimbat față de cum era înainte de împrumutul la Tottenham, iar presa din Spania consideră că revenirea lui Carlo Ancelotti pe Bernabeu este cheia transformării galezului.

Carlo Ancelotti of Real Madrid, Gareth Bale of Real Madrid during the La Liga Santander match between Deportivo Alaves v Real Madrid at the Estadio de Mendizorroza on August 14, 2021 in Vitoria Gasteiz Spain

Credit imagine: Getty Images

Gareth Bale s-a întors în această vară la Real Madrid după un sezon în care a fost împrumutat la Tottenham. Fotbalistul a fost titular în primul meci din acest sezon de La Liga, evoluând 68 de minute contra lui Alaves.
Potrivit jurnaliștilor de la Marca, surse apropiate de lotul lui Real au declarat că galezul este schimbat față de ultima dată când a evoluat în Spania. Transformarea lui Bale are legătură cu noul antrenor al madrilenilor.

Ancelotti, cheia transformării lui Bale

Plecarea lui Zinedine Zidane, care nu îl mai voia la echipă, și revenirea lui Carlo Ancelotti pe Bernabeu au fost ca o gură de aer proaspăt pentru atacantul de 32 de ani, care s-a întors acum la Madrid zâmbitor, mult mai implicat și afișând imaginea de lider pe care fanii i-o cunosc de la echipa națională a Țării Galilor.
Conform vocilor de la Valdebebas, Ancelotti știe să-i dea lui Bale ceea ce vrea, având experiență în a-i pregăti pe jucătorii cu o personalitate puternică. Antrenorul este încântat de noua atitudine a fotbalistului pe care îl vede mai comunicativ, uneori glumeț și cu dorința de a se implica mai mult și în defensivă.
Presa din Spania notează că, dacă va primi tratamentul special de care are nevoie, Gareth Bale va arăta din nou acel vârf de formă care l-a consacrat, putând să-și ajute echipa să câștige din nou titlul de campioană în La Liga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo