Gareth Bale va fi jucător liber de contract la finalul sezonului. Galezul nu va mai continua la Real Madrid, iar El Nacional scrie că acesta s-a înțeles deja cu Tottenham, echipă la care a mai evoluat în două rânduri. El a ajuns în 2013 la Real Madrid tocmai de la echipa din nordul Londrei, dar a mai evoluat și în sezonul 2020/21 la Spurs, sub formă de împrumut.
Potrivit presei din Spania, Gareth Bale și Tottenham s-au înțeles de trei luni, în ceea ce privește revenirea sa în Premier League. În vârstă de 32 de ani, Gareth Bale se gândește deja la retragere, iar contractul cu Tottenham din vară ar urma să fie ultimul din cariera sa, după ce s-a vehiculat și varianta ca el să se retragă după ce se desparte de Real Madrid.
Citește și:
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
ACUM 13 ORE

Tottenham a încercat să îl aducă pe Bale încă din vară

După împrumutul din sezonul 2020/21, Bale a revenit la Madrid, dar Tottenham a sperat că poate realiza mutarea permanentă. Cu toate acestea, londonezii nu au reușit să ajungă la un acord cu Real Madrid, spaniolii având pretenții financiare prea mari, din punctul de vedere al lui Spurs.
La despărțirea de Tottenham în 2013, Gareth Bale era considerat unul dintre cei mai buni jucători ai lumii. La vremea respectivă, Real Madrid plătea 100 de milioane de euro pentru jucătorul galez. Acesta a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Realului, făcând parte din echipa care a cucerit trei trofee Champions League la rând.
Chiar și în aceste condiții, Bale nu s-a integrat total la Madrid. În ultimii ani, mai multe accidentări nu l-au lăsat pe acesta să evolueze la capacitate maximă, el fiind de foarte multe ori și ținta criticilor din partea presei iberice. Sezonul trecut, când a fost împrumutat la Tottenham, Gareth Bale a jucat în 34 de meciuri în toate competițiile, marcând 16 goluri. În acest sezon, el a jucat doar în trei partide pentru Real Madrid, fiind mai mult accidentat.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
ACUM 16 ORE
Liga
Un star de la Barcelona renunță la o sumă mare de bani pentru a ajunge sub comanda lui Guardiola
ACUM 18 ORE