Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gavi este considerat viitorul Barcelonei, dar are salariu de Liga 1! Cât câștigă perla catalanilor

Nicu Savin

Publicat 20/12/2021 la 16:31 GMT+2

Pablo Martin Paez Gavira, cunoscut sub numele de Gavi, este deja o prezență constantă în echipa Barcelonei, iar specialiștii îl văd un punct fix în procesul de reconstrucție început la gruparea catalană, dar salariul său actual este mult inferior cerințelor de la un asemenea nivel.

Gavi Paez (FC Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

Gavi a fost promovat de curând la prima echipă a Barcelonei, dar în scurt timp a demonstrat că a meritat din plin acest lucru chiar dacă are numai 17 ani. Până acum, tânărul mijlocaș a jucat 15 partide în La Liga și 6 în Champions League, numărându-se printre marile pariuri ale grupării catalane în procesul de reconstrucție început odată cu aducerea lui Xavi ca antrenor.
Evoluțiile entuziasmante ale lui Gavi încă din startul sezonului l-au adus pe acesta și la echipa națională, el bifând deja 4 apariții în tricoul "Furiei Roja".
Citește și:

Gavi are un salariu de numai 100.000 de € pe an la Barcelona

Contractul lui Gavi cu Barcelona este valabil doar până în 2023, iar catalanii trebuie să se grăbească pentru a ajunge la o nouă înțelegere cu tânărul fotbalist, pentru a nu risca să-l piardă gratis. În plus, șefii grupării blaugrana trebuie să vină cu o ofertă consistentă din punct de vedere financiar, care în prezent are un salariu infim pentru nivelul la care joacă.
Potrivit sport.es, mijlocașul are un venit de numai 100.000 de € lunar, bani pe care îi câștigă mulți fotbaliști din Liga 1 sau din campionate chiar mai slabe.
Sursa citată notează că în actualul contract al lui Gavi este prevăzută o clauză care prevede ca acesta să primească în jur de 2 milioane de € dacă își va pune semnătura pe un nou contract. De asemenea, clauza de reziliere a actualei înțelegeri este de 50 de milioane de €, una deloc liniștitoare pentru Barcelona.
Gavi a început fotbalul la Academia lui Betis, dar a ajuns în 2019 în "La Masia", pe când avea 15 ani, iar de acolo până la aruncarea sa în marile bătălii din La Liga sau Champions League nu a mai fost decât un pas.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo