Criza Barcelonei continuă! După ce luni seară abia a obținut egalul de pe teren propriu împotriva Granadei, echipa lui Ronald Koeman a făcut un nou pas greșit. Catalanii nu au reușit să obțină mai mult de un egal ieri seară, pe terenul celor de la Cadiz, într-un meci încheiat cu scorul de 0-0.
În ciuda rezultatelor slabe din ultima perioadă, există jucători care îndeamnă la calm și răbdare. Gerard Pique, unul dintre cei mai experimentați jucători ai Barcelonei, îi ia apărarea antrenorului Ronald Koeman și insistă că jucătorii dau totul pe teren sub comanda acestuia.
Liga
Real Madrid caută rezervă pentru Benzema. Werner, pe lista echipei de pe Bernabeu
29/07/2022 LA 09:33

Pique: "Trebuie să tragem toți în aceeași direcție"

"Am avut o schimbare de președinte, schimbări de antrenori, iar ceea ce ne trebuie nouă acum este stabilitate. Trebuie să tragem toți în aceeași direcție. Nu ajută cu nimic echipa dacă nu există unitate.
Nu știu cine programează partidele, dar nu înțeleg de ce a trebuit să jucăm luni seară, apoi să jucăm joi. Avem 5 partide în 12 zile. Nu mă plâng, dar sper că liga va fi mai atentă la acest lucru pe viitor.
Nimeni nu ar fi vrut un egal la începutul meciului, dar depinde de context, iar în 10 oameni, lucrurile s-au schimbat. Am jucat cu un om mai puțin. Nu ne place să nu câștigăm și trebuie să obținem urgent o victorie, dar sunt mândru de modul în care a jucat echipa. Sunt aici să câștig și sunt convins că vom fi competitivi, încă putem să ne batem la titlu în acest sezon. E dificil pentru toată lumea, dar sunt sigur că duminică vom da totul", a declarat Gerard Pique după partidă.
Pentru Barcelona urmează duminică partida din campionat de pe teren propriu cu Levante, după care o așteaptă o serie de meciuri extrem de dificile. Echipa lui Ronald Koeman va juca în UEFA Champions League pe terenul celor de la Benfica, în timp ce următoarele trei meciuri ale catalanilor din La Liga vor fi contra lui Atletico Madrid, Valencia și Real Madrid.
Liga
Rudiger, reprofilat de Ancelotti. Ce a spus antrenorul lui Real Madrid despre postul fundașului său
26/07/2022 LA 10:47
Liga
Juventus intră în cursa pentru transferul lui Depay. Olandezul, aproape de despărțirea de Barca
26/07/2022 LA 08:36