Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gerard Pique, după egalul de la Cadiz: "Încă putem să ne batem la titlu în acest sezon"

Alex Masgras

Publicat 24/09/2021 la 10:57 GMT+3

Barcelona continuă serie de meciuri slabe, după înfrângerea din Champions League contra celor de la Bayern Munchen. După ce luni seară, echipa lui Ronald Koeman, a obținut un egal pe final cu Granada, Barcelona a făcut un nou rezultat de egalitate seara trecută, pe terenul celor de la Cadiz.

Gerard Piqué (Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

Criza Barcelonei continuă! După ce luni seară abia a obținut egalul de pe teren propriu împotriva Granadei, echipa lui Ronald Koeman a făcut un nou pas greșit. Catalanii nu au reușit să obțină mai mult de un egal ieri seară, pe terenul celor de la Cadiz, într-un meci încheiat cu scorul de 0-0.
În ciuda rezultatelor slabe din ultima perioadă, există jucători care îndeamnă la calm și răbdare. Gerard Pique, unul dintre cei mai experimentați jucători ai Barcelonei, îi ia apărarea antrenorului Ronald Koeman și insistă că jucătorii dau totul pe teren sub comanda acestuia.

Pique: "Trebuie să tragem toți în aceeași direcție"

"Am avut o schimbare de președinte, schimbări de antrenori, iar ceea ce ne trebuie nouă acum este stabilitate. Trebuie să tragem toți în aceeași direcție. Nu ajută cu nimic echipa dacă nu există unitate.
Nu știu cine programează partidele, dar nu înțeleg de ce a trebuit să jucăm luni seară, apoi să jucăm joi. Avem 5 partide în 12 zile. Nu mă plâng, dar sper că liga va fi mai atentă la acest lucru pe viitor.
Nimeni nu ar fi vrut un egal la începutul meciului, dar depinde de context, iar în 10 oameni, lucrurile s-au schimbat. Am jucat cu un om mai puțin. Nu ne place să nu câștigăm și trebuie să obținem urgent o victorie, dar sunt mândru de modul în care a jucat echipa. Sunt aici să câștig și sunt convins că vom fi competitivi, încă putem să ne batem la titlu în acest sezon. E dificil pentru toată lumea, dar sunt sigur că duminică vom da totul", a declarat Gerard Pique după partidă.
Pentru Barcelona urmează duminică partida din campionat de pe teren propriu cu Levante, după care o așteaptă o serie de meciuri extrem de dificile. Echipa lui Ronald Koeman va juca în UEFA Champions League pe terenul celor de la Benfica, în timp ce următoarele trei meciuri ale catalanilor din La Liga vor fi contra lui Atletico Madrid, Valencia și Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo