Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gerard Pique, în centrul atenție în Spania! Schimb de replici cu Unai Emery: "Treci peste, Unai"

Alex Masgras

Actualizat 10/01/2022 la 17:25 GMT+2

Gerard Pique a intrat în vizorul lui Unai Emery, antrenorul lui Villarreal, după ce fundașul Barcelonei a comentat o decizie de arbitraj din meciul Real Madrid-Valencia.

Gerard Piqué (FC Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

Gerard Pique se află în centrul atenției în Spania. Fundașul Barcelonei a avut un mesaj pentru Valencia, care a acuzat arbitrajul în timpul partidei cu Real Madrid. Pe contul de Twitter, Valencia a asociat maniera de arbitraj de pe Santiago Bernabeu cu un jaf, făcând referire la celebrul serial La Casa de Papel. Pique nu a ratat ocazia și le-a transmis un mesaj celor de la Valencia, avertizându-i că trebuie să aibă grijă cu astfel de comentarii.
Unai Emery, antrenorul lui Villarreal, nu a primit foarte bine comentariile lui Pique, pe care l-a acuzat că este ipocrit. În luna noiembrie, Barcelona a câștigat cu 3-1 partida cu Villarreal, iar Pique a fost protagonistul unui moment controversat, atunci când a atins mingea cu mâna, dar nu a fost sancționat cu henț de către arbitru:
"Pique a vorbit pe Twitter despre arbitrajul din partida Real Madrid-Valencia. Dar el a uitat că am avut un penalty clar care nu a fost acordat, când și-a salvat echipa folosind mâna în careu. Ar trebui să fie onest și să nu înșele oamenii", a declarat Unai Emery.

Pique, replică pe Twitter pentru Unai Emery

După declarațiile lui Unai Emery, Gerard Pique nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns tehnicianului "submarinului galben". Pique a făcut referire la partida retur dintre Barcelona și Paris Saint-Germain, atunci când catalanii au câștigat cu 6-1 și au obținut calificarea mai departe în UEFA Champions League. La vremea respectivă, Unai Emery era antrenorul parizienilor, iar Pique îl acuză că nu a trecut nici acum peste acest moment:
"Vorbește o persoană care trei ani mai târziu încă se plângea de arbitru în acel 6-1. Treci peste, Unai", a fost răspunsul lui Gerard Pique, pe Twitter.
În această etapă, Villarreal și Barcelona au terminat la egalitate partidele pe care le-au disputat. Sâmbătă seară, Barcelona a fost egalată pe finalul partidei de la Granada, care s-a terminat 1-1, în timp ce Villarreal a făcut 2-2 duminică seară pe teren propriu contra campioanei din sezonul trecut, Atletico Madrid.
După 20 de partide disputate, Barcelona se află pe locul 6 în La Liga, cu 32 de puncte, în timp ce Villarreal se află pe locul 8, cu 29 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo