Gerard Pique se află în centrul atenției în Spania. Fundașul Barcelonei a avut un mesaj pentru Valencia, care a acuzat arbitrajul în timpul partidei cu Real Madrid. Pe contul de Twitter, Valencia a asociat maniera de arbitraj de pe Santiago Bernabeu cu un jaf, făcând referire la celebrul serial La Casa de Papel. Pique nu a ratat ocazia și le-a transmis un mesaj celor de la Valencia, avertizându-i că trebuie să aibă grijă cu astfel de comentarii.
Unai Emery, antrenorul lui Villarreal, nu a primit foarte bine comentariile lui Pique, pe care l-a acuzat că este ipocrit. În luna noiembrie, Barcelona a câștigat cu 3-1 partida cu Villarreal, iar Pique a fost protagonistul unui moment controversat, atunci când a atins mingea cu mâna, dar nu a fost sancționat cu henț de către arbitru:
"Pique a vorbit pe Twitter despre arbitrajul din partida Real Madrid-Valencia. Dar el a uitat că am avut un penalty clar care nu a fost acordat, când și-a salvat echipa folosind mâna în careu. Ar trebui să fie onest și să nu înșele oamenii", a declarat Unai Emery.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 11 ORE

Pique, replică pe Twitter pentru Unai Emery

După declarațiile lui Unai Emery, Gerard Pique nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns tehnicianului "submarinului galben". Pique a făcut referire la partida retur dintre Barcelona și Paris Saint-Germain, atunci când catalanii au câștigat cu 6-1 și au obținut calificarea mai departe în UEFA Champions League. La vremea respectivă, Unai Emery era antrenorul parizienilor, iar Pique îl acuză că nu a trecut nici acum peste acest moment:
"Vorbește o persoană care trei ani mai târziu încă se plângea de arbitru în acel 6-1. Treci peste, Unai", a fost răspunsul lui Gerard Pique, pe Twitter.
În această etapă, Villarreal și Barcelona au terminat la egalitate partidele pe care le-au disputat. Sâmbătă seară, Barcelona a fost egalată pe finalul partidei de la Granada, care s-a terminat 1-1, în timp ce Villarreal a făcut 2-2 duminică seară pe teren propriu contra campioanei din sezonul trecut, Atletico Madrid.
După 20 de partide disputate, Barcelona se află pe locul 6 în La Liga, cu 32 de puncte, în timp ce Villarreal se află pe locul 8, cu 29 de puncte.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 13 ORE
Liga
Barcelona își va oficializa interesul pentru unul dintre starurile Braziliei
ACUM 16 ORE