Real Madrid și Barcelona au un sezon total diferit una față de cealaltă. Madrilenii sunt lideri în La Liga și calificați în optimile Champions League, în timp ce catalanii vor juca în primăvară doar în Europa League, iar în campionat sunt abia pe locul 6, la 17 puncte de marea rivală.
În singura confruntare directă din acest sezon, Realul s-a impus chiar pe Camp Nou, cu 2-1, în turul campionatului. Al doilea "El Clasico" al sezonului va avea loc miercuri, în semifinalele Supercupei Spaniei, competiție care se desfășoară în Arabia Saudită.
Deși forma celor două echipe este total opusă, acest lucru nu contează într-un asemenea meci, chiar dacă acesta nu are loc într-o competiție de top. Cu siguranță că cele două echipe vor da totul pentru victorie, iar pentru catalanii este o oportunitate excelentă de a-și crește moralul după rezultatele slabe din ultima vreme.
Liga Campionilor UEFA
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Real după finala Champions League! "E mai bine așa"
ACUM 3 ORE
Citește și:

Pique admite că Real Madrid este într-o formă extraordinară

Gerard Pique, unul dintre liderii grupării blaugrana, a prefațat partida de la Riyadh și a recunoscut că marea rivală este superioară în acest moment. Fundașul Barcei a remarcat în special linia de mijloc a madrilenilor și a lăudat și forma excelentă a cuplului Vinicius - Benzema. Cu toate acestea, Pique a menționat că el și coechipierii săi își cunosc foarte bine adversarii și este convins că le pot pune probleme.
"Ei au în general aceeași jucători care au contribuit la marile succese din trecut. În centrul terenului, Casemiro, Kroos și Modric se cunosc foarte bine, iar randamentul pe care l-au dat în ultimii ani a fost foarte mare. În plus, îi au pe Benzema și Vinicius, care sunt la un nivel superlativ, atât ca joc, cât și ca goluri marcate.
În apărare este o echipă care se retrage bine, care se simte confortabil fără minge și care se bazează mult pe contraatac. Este o echipă pe care o cunoaștem bine, știm că sunt la un nivel ridicat, dar cred că le putem pune probleme", a spus Pique, citat de as.com.
Pique a vorbit și despre partida din turul campionatului, considerând că atunci Realul a câștigat nemeritat și menționând că Barcelona era o echipă mai rănită decât în prezent: "Pentru mine a fost nedrept că au luat toate cele trei puncte pe Camp Nou. Dest a avut o ocazie mare la 0-0, dacă ar înscris jocul s-ar fi schimbat. Au marcat la prima fază în care au ajuns în preajma careului nostru. În plus, noi nu eram ca acum, sufeream mai mult. Forțele s-au schimbat în raport cu acel meci și sperăm să profităm".
Învingătoarea dintre Real Madrid și Barcelona va juca finala Supercupei Spaniei contra câștigătoarei din cealaltă semifinală, care le va aduce în față pe Athletic Bilbao și Atletico Madrid.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 5 ORE
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23