Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gest superb făcut de Real Madrid la redeschiderea stadionului Bernabeu

Ion Alexandru

Publicat 11/09/2021 la 09:16 GMT+3

Real Madrid invită la meciul cu Celta Vigo toți muncitorii care au fost implicați în recondiționarea stadionului Santiago Bernabeu. Echipa madrilenă a profitat de faptul că fanii nu au avut voie pe stadioane din cauza pandemiei de Covid 19 și a reușit în timp record să-și pregătească stadionul pentru o nouă eră.

Stadionul lui Real Madrid, "Santiago Bernabeu" este în reconstrucție. Sursa: realmadrid.com

Credit imagine: Eurosport

560 de zile! Atât au trecut de la ultimul meci jucat de Real Madrid pe legendarul stadion Santiago Bernabeu. Florentino Perez a făcut o nouă mutare inteligentă și în 18 luni a renovat arena care o găzduiește încă din 1947 pe Real Madrid. În acești 73 de ani, cea mai glorioasă echipă din lume a recondiționat stadionul de 4 ori.
"Fotbalul se întoarce acasă. Ne-am bucurat că am putut să refacem stadionul la nivelul acestui an 2021 într-un timp record și deși ne-a simțit bine pe arena de antrenament Alfredo Di Stefano e timpul să ne reîntâlnim cu fanii pe stadionul unde am trăit atâtea bucurii" a spus Florentina Perez.
Președintele Realului știe că pe stadion vor fi conform normele sanitare aproape 50 de mii de fani, adică 60% din capacitatea actuală a stadionului Santiago Bernabeu. Realul a făcut un gest superb, iar toți cei care au muncit în aceste 18 luni vor fi pe stadion la meciul de duminică cu Celta Vigo. Zidarii, muncitorii, inginerii, personalul de curățenie sau chiar oamenii care au gătit pentru muincitori în aceste 18 luni au primit câte o invitație. "Am muncit mult și acum primim această veste bună. Bernabeu este acum un adevărat sanctuar al fotbalului și mă bucur că voi fi prezent duminică pentru a-i încuraja" a spus unul dintre muncitori pentru cotidianul Marca.
Real Madrid va continuă reconstrucția stadionul Santiago Bernabeu până la finalul anului 2022.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo