560 de zile! Atât au trecut de la ultimul meci jucat de Real Madrid pe legendarul stadion Santiago Bernabeu. Florentino Perez a făcut o nouă mutare inteligentă și în 18 luni a renovat arena care o găzduiește încă din 1947 pe Real Madrid. În acești 73 de ani, cea mai glorioasă echipă din lume a recondiționat stadionul de 4 ori.
"Fotbalul se întoarce acasă. Ne-am bucurat că am putut să refacem stadionul la nivelul acestui an 2021 într-un timp record și deși ne-a simțit bine pe arena de antrenament Alfredo Di Stefano e timpul să ne reîntâlnim cu fanii pe stadionul unde am trăit atâtea bucurii" a spus Florentina Perez.
Liga
Endrick, brazilianul curtat de Barcelona și Real, ar putea deveni cel mai scump tânăr din istorie
ACUM O ZI
Președintele Realului știe că pe stadion vor fi conform normele sanitare aproape 50 de mii de fani, adică 60% din capacitatea actuală a stadionului Santiago Bernabeu. Realul a făcut un gest superb, iar toți cei care au muncit în aceste 18 luni vor fi pe stadion la meciul de duminică cu Celta Vigo. Zidarii, muncitorii, inginerii, personalul de curățenie sau chiar oamenii care au gătit pentru muincitori în aceste 18 luni au primit câte o invitație. "Am muncit mult și acum primim această veste bună. Bernabeu este acum un adevărat sanctuar al fotbalului și mă bucur că voi fi prezent duminică pentru a-i încuraja" a spus unul dintre muncitori pentru cotidianul Marca.
Real Madrid va continuă reconstrucția stadionul Santiago Bernabeu până la finalul anului 2022.
Liga
Real Madrid va câștiga o sumă uriașă de bani din exploatarea noului stadion Santiago Bernabeu
IERI LA 11:45
Liga
Real dă asaltul pentru un fotbalist din Ligue 1! Pentru cine și-au trimis reprezentantul în Franța
IERI LA 13:33