Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland i-a cerut un sfat lui Odegaard despre viitorul său! "M-a întrebat cum a fost la Madrid"

Bianca Dumitru

Publicat 24/03/2022 la 08:01 GMT+2

Erling Haaland este unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din lume. Aflat acum la echipa națională a Norvegiei pentru amicalele cu Slovacia și Armenia, fotbalistul i-ar fi cerut colegului său, Martin Odegaard, un sfat despre ce ar trebui să facă.

Erling Haaland și Martin Odegaard

Credit imagine: Getty Images

Erling Haaland ar putea fi protagonistul unui transfer important în vara acestui an. Presa internațională face multe speculații privind destinația norvegianului, care este dorit, printre altele la Real Madrid, Manchester City, Barcelona, PSG și Manchester United.
Acum, aflat în cantonamentul echipei naționale a Norvegiei pentru meciurile amicale din această lună, Haaland i-ar fi cerut un sfat coechipierului său, Martin Odegaard. Acesta din urmă a fost întrebat despre viața la Real Madrid, club cu care a semnat în 2015 și de care s-a despărțit în 2021, când a fost transferat definitiv de Arsenal în schimbul a 35 de milioane de euro.
Mijlocașul de 23 de ani îi poate spune multe lui Haaland despre viața pe Santiago Bernabeu și a confirmat în presa internațională că a vorbit cu jucătorul Borussiei Dortmund despre acest subiect.
"Suntem prieteni buni, așa că vorbim despre multe lucruri, cum ar fi perioada în care am fost la Real Madrid. Deci da, am vorbit despre asta, dar nimic special", a declarat Odegaard, citat de The Sun.
Cele două staruri ale Norvegiei vor înfrunta în această lună Slovacia și Armenia, în două partide amicale programate pe 25 și 29 martie.
Citește și:

DEJA ACTIVĂ, CLAUZA DE 75 DE MILIOANE DE EURO URMEAZĂ SĂ EXPIRE

Pe urmele lui Erling Haaland, unul dintre cei mai doriți tineri fotbaliști din lume, se află mai multe echipe din top din Europa, printre care se remarcă Real Madrid, Manchester City, Barcelona, PSG și Manchester United.
Acestea așteptau finalul acestui sezon pentru a începe negocierile în condițiile în care de anul trecut se știa de existența unei clauza de reziliere de doar 75 de milioane de euro. Se pare, însă, că această dispoziție din contractul norvegianului este deja activă.
Potrivit jurnaliștilor germani de la Bild, clauza ar fi deja în vigoare, urmând să expire la finalul lunii aprilie. Astfel, dacă nu se grăbesc să ajungă la un acord pentru transferul lui Haaland, cluburile vor trebui să achite în schimbul golgheterului suma de bani pe care o solicită cei de la Borussia Dortmund.
Dacă nu va putea profita de această clauză de 75 de milioane de euro, echipa care îl va dori pe norvegian ar putea plăti pentru transfer aproximativ 150 de milioane de euro, sumă la care este cotat în prezent de site-ul transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo