Barcelona este unul dintre cluburile care sunt interesate de transferul lui Erling Haaland de la Borussia Dortmund. Plecarea norvegianului de 21 de ani din Bundesliga ar putea avea loc în acest an, când fotbalistul va putea fi transferat pentru 75 de milioane de euro ca urmare a activării unei clauze de reziliere din contract.
Recent, jurnaliștii publicației catalane Sport au anunțat că, după ce a analizat mai multe oferte, Haaland ar fi luat decizia de a accepta propunerea celor de pe Camp Nou. Ibericii au scris că oficialii Barcelonei "au reușit să-l convingă" pe norvegian să-i aleagă, jucătorul Borussiei Dortmund refuzând deja ofertele celor de la PSG, Manchester City și Real Madrid.
Se pare, însă, că mutarea lui Haaland pe Camp Nou nu va avea loc. Președintele catalanilor, Joan Laporta, a declarat pentru Eport3 că Barcelona nu se va putea bate pentru transferul fotbalistului de 21 de ani în perioada de mercato de la finalul actualei stagiuni.
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
ACUM 20 ORE
Oficialul clubului blaugrana a spus că aducerea norvegianului sau a unui fotbalist de calibrul său la echipă ar putea da peste cap planurile prin care catalanii încearcă să ajungă la o stabilitate financiară.
"Chiar dacă am fi în cea mai bună situație economică, acestea sunt operațiuni pe care nu le-am face. Lucrăm să îmbunătățim echipa. Vrem să facem operațiuni de transfer, dar unele sunt dificile. Trebuie să ne salvăm.
Ne-am îmbunătățit situația, dar trebuie să finalizăm redresarea situației economice. Nu vom face tranzacții care pun în pericol instituția noastră", a declarat Joan Laporta, ca răspuns la întrebarea dacă steagul norvegian va flutura pe Camp Nou în sezonul viitor.
Citește și:

Ce spunea Laporta despre transferul lui Haaland în februarie

La începutul lunii februarie, președintele Barcelonei a comentat posibilitatea ca norvegianul să ajungă pe Camp Nou la finalul actualei stagiuni. Laporta a spus atunci că nu este dispus să plătească sume uriașe drept comision pentru transferul vreunui fotbalist, dar a punctat că, dacă va alege să achite o astfel de sumă, va face acest lucru public, nedorind să ascundă aceste detalii așa cum a făcut-o fostul președinte al catalanilor, Josep Maria Bartomeu.
"Ceea ce n-o să facem, cu siguranță, este să plătim fără motiv. Nu vom plăti pentru un concept care este fals. Nu voi încerca să fac plăți disproporționate. Vorbiți despre un transfer care presupune comisioane exagerate.
În trecut, s-a întâmplat ca atunci când voiam să transferăm un jucător să trebuiască să plătim un anume comision. Dar, dacă o să facem acest lucru, n-o să îl ascundem. Vom încerca să îl explicăm cu maximă transparență.
Dacă vrem și credem că e necesar să plătim un comision impresionant, o voi recunoaște. Ceea ce n-o să facem este să spunem că a costat 17 milioane de euro, când în realitate s-au dat 40 de milioane de euro", a explicat Joan Laporta, citat de publicația catalană Sport.
Premier League
Haaland costa doar 60.000 de £, dar un club din Premier League l-a refuzat dintr-un motiv uluitor
ACUM O ZI
Bundesliga
Haaland și-a luat rămas bun de la fanii Borussiei! Mesajul postat după ultimul meci la Dortmund
IERI LA 17:04