În cadrul unei intervenții la beIN Sports, Hristo Stoichkov l-a criticat din nou pe Dembele, care se află într-o situație dificilă la Barcelona.
Fostul mare atacant bulgar, Balon de Aur în 1994, a abordat și subiectul anturajului mijlocașului francez, care va pleca la finalul sezonului de la Barcelona.
Nu este prima oară când Stoichkov îl critică pe Dembele. Luna trecută, jucătorul legendar al Barcelonei, care a evoluat pe Camp Nou în perioadele 1990-1995 și 1996-1998, a dat de pământ cu Dembele, pe care l-a acuzat că nu știe ce înseamnă Barcelona și că randamentul lui a fost extrem de scăzut, ținând cont de suma plătită pentru el.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
ACUM 32 MINUTE
"Ai 20 de meciuri întregi în picioare, 108 meciuri accidentat, 18 goluri, 16 assist-uri și 140 de milioane de euro, plus bonusuri. Îți mulțumesc pentru faptul că ai păcălit oamenii care știu fotbal", a "tunat" Stoichkov, potrivit TUDN, în luna ianuarie.

De ziua sa, Stoichkov l-a atacat din nou pe Dembele

Fostul atacant bulgar a rămas fan Barcelona după ce și-a încheiat cariera de jucător, însă nu a ratat o nouă ocazie de a-l critica pe Dembele pentru atitudinea sa din ultima vreme.
"Cred că Dembele a făcut o greșeală și nu va fi iertat pentru asta. Știe că publicul nu îl va sprijini. Trebuie să-și schimbe mentalitatea. Problema lui este că nu cunoaște istoria clubului. Nu mă interesează cât a plătit Barcelona pentru el. Mă interesează ce se întâmplă în timpul meciurilor. Are calități, e rapid, știe și să marcheze. Dar problema lui e anturajul. Ar trebui să găsească o soluție. Nu m-am îndoit niciodată de calitățile sale, dar trebuie să găsească o modalitate de ieși din situația asta", a declarat bulgarul, pentru beIN Sports, conform rmcsport.bfmtv.com.
CITEȘTE ȘI:
Luna trecută, Stoichkov a avut un discurs asemănător la adresa lui Dembele, pe care l-a acuzat că nu știe ce înseamnă un club ca Barcelona: "Domnule Laporta, deschide-i ușa și lasă-l să plece. Fă la fel cu toți care nu simt pentru aceste culori, eu am transpirat pe el. Dembele, nu ai înțeles niciodată ce înseamnă Barcelona. Ai 20 de meciuri întregi în picioare, 108 meciuri accidentat, 18 goluri, 16 assist-uri și 140 de milioane de euro, plus bonusuri. Îți mulțumesc pentru faptul că ai păcălit oamenii care știu fotbal ", a spus bulgarul, conform TUDN.
Dembele se află în ultimele luni de contract cu Barcelona și este decis să nu mai continue pe Camp Nou, după terminarea acestui sezon.
Liga
Ce sumă este dispusă FC Barcelona să plătească pentru transferul lui Robert Lewandowski
ACUM 2 ORE
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
ACUM 6 ORE