Ianis Hagi a reușit numeroase prestații bune în sezonul precedent la Rangers, echipă alături de care a cucerit titlul în Scoția. În urma evoluțiilor sale, românul a atras atenția mai multe cluburi importante din Europa, fiind dorit, printre altele, de Sevilla, Lazio, PSV Eindhoven și Galatasaray.
Până acum, niciuna dintre oferte nu s-a concretizat pentru că șefii lui Rangers cereau 11 milioane de euro în schimbul lui Ianis Hagi, jucător pe care Steven Gerrard nu își dorea să-l piardă. După eliminarea echipei din Champions League, oficialii campioanei Scoției s-au reorientat și vor să profite de pe urma creșterii cotei lui Hagi, pe care sunt dispuși acum să-l lase să plece pentru un preț mai mic.
Potrivit celor de la Football Insider, Rangers vrea să obțină circa 9,3 milioane de euro pentru fotbalistul român de 22 de ani, suma fiind extrem de importantă pentru rotunjirea bugetului echipei.
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
22/01/2022 LA 10:38

Ianis Hagi, dorit de Sevilla

În urma anunțului de reducere a prețului pentru Ianis Hagi, Sevilla și-a manifestat interesul pentru transferul mijlocașului. Conform site-ului fichajes.net, oficialii clubului din Spania sunt în căutare de jucători cu care să întărească lotul lui Julen Lopetegui, care este nemulțumit de modul în care arată echipa.
Monchi, directorul sportiv al Sevillei, ar fi din nou cu ochii pe Hagi, care ar putea astfel să ajungă în La Liga, unde ar urma să se lupte cu granzii Barcelona, Real și Atletico Madrid.
În primele 5 meciuri din sezonul 2021/22, Ianis Hagi, cotat de site-ul transfermarkt.com la 6,5 milioane de euro, a reușit două goluri și un assist.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16