Ilaix Moriba este unul dintre tinerii jucători foarte talentați pe care Barcelona încearcă să-l convingă să-și prelungească contractul. Mijlocașul central de numai 18 ani a refuzat însă propunerile pe care le-a primit, iar Ronald Koeman a avut o reacție acidă la adresa acestuia, spunând că la vârsta sa nu ar trebui să primeze partea financiare.
La numai o zi distanță de la declarațiile lui Koeman, Moriba a postat un mesaj sugestiv pe rețelele de socializare.
"Multe zvonuri și nimeni nu știe adevărul", a scris tânărul fotbalist pe contul personal de Instagram.
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
06/12/2022 LA 09:29

Barcelona nu-l va folosi pe Moriba dacă nu-și prelungește contractul

Ronald Koeman este cel care l-a adus pe Moriba la prima echipă a Barcelonei, în sezonul trecut, iar olandezul îl apreciază foarte mult, însă nu îl va mai folosi până când situația sa contractuală nu se va elucida.
Contractul mijlocașului cu Barcelona va expira la finalul acestui sezon. Catalanii speră că în final jucătorul va fi convins să rămână la club, iar zilele trecute oficialii de pe Camp Nou au respins o ofertă de le Leipzig pentru Moriba. O altă echipă interesată de mijlocaș este Manchester City, care ar prefera să aștepte până în vara viitoare pentru a-l lua gratis.
Barcelona va avea mult de muncă pentru a-i convinge pe cei mai buni tineri din echipă să-și prelungească contractele, dar din fericire pentru catalani Moriba este singurul astfel de fotablist al cărui contract expiră la finalul acestui sezon. Araujo sau Mingueza au contracte până în 2023, iar Ansu Fati și Pedri pot fi legați de club până în 2024 (contractele lor expiră în 2022, dar clubul are opțiunea de a le prelungi automat pe încă 2 sezoane, lucru care se va întâmpla cu siguranță).
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
30/11/2022 LA 11:43