Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ilaix Moriba, mesaj sugestiv la numai o zi după ce Ronald Koeman l-a criticat pentru atitudinea sa

Nicu Savin

Publicat 21/08/2021 la 17:17 GMT+3

Ilaix Moriba este în conflict deschis cu oficialii Barcelonei, deoarece este ținut la echipa secundă pentru că nu vrea să-și prelungească contractul. La numai o zi după ce Ronald Koeman l-a criticat public pe jucător pentru că pune banii pe primul loc, acesta a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale.

Ilaix Moriba

Credit imagine: Getty Images

Ilaix Moriba este unul dintre tinerii jucători foarte talentați pe care Barcelona încearcă să-l convingă să-și prelungească contractul. Mijlocașul central de numai 18 ani a refuzat însă propunerile pe care le-a primit, iar Ronald Koeman a avut o reacție acidă la adresa acestuia, spunând că la vârsta sa nu ar trebui să primeze partea financiare.
La numai o zi distanță de la declarațiile lui Koeman, Moriba a postat un mesaj sugestiv pe rețelele de socializare.
"Multe zvonuri și nimeni nu știe adevărul", a scris tânărul fotbalist pe contul personal de Instagram.

Barcelona nu-l va folosi pe Moriba dacă nu-și prelungește contractul

Ronald Koeman este cel care l-a adus pe Moriba la prima echipă a Barcelonei, în sezonul trecut, iar olandezul îl apreciază foarte mult, însă nu îl va mai folosi până când situația sa contractuală nu se va elucida.
Contractul mijlocașului cu Barcelona va expira la finalul acestui sezon. Catalanii speră că în final jucătorul va fi convins să rămână la club, iar zilele trecute oficialii de pe Camp Nou au respins o ofertă de le Leipzig pentru Moriba. O altă echipă interesată de mijlocaș este Manchester City, care ar prefera să aștepte până în vara viitoare pentru a-l lua gratis.
Barcelona va avea mult de muncă pentru a-i convinge pe cei mai buni tineri din echipă să-și prelungească contractele, dar din fericire pentru catalani Moriba este singurul astfel de fotablist al cărui contract expiră la finalul acestui sezon. Araujo sau Mingueza au contracte până în 2023, iar Ansu Fati și Pedri pot fi legați de club până în 2024 (contractele lor expiră în 2022, dar clubul are opțiunea de a le prelungi automat pe încă 2 sezoane, lucru care se va întâmpla cu siguranță).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo