Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inaki Williams continuă să scrie istorie în La Liga! Câte meciuri consecutive are spaniolul în tricoul lui Bilbao

Alex Masgras

Publicat 18/04/2022 la 09:31 GMT+3

Inaki Williams nu a mai ratat vreun meci al lui Athletic Bilbao de 6 ani. Atacantul spaniol a reușit acest lucru după ce a jucat în partida de duminică a echipei sale contra lui Celta Vigo.

Iñaki Williams (Athletic)

Credit imagine: Getty Images

Inaki Williams a ajuns la 6 ani de la ultimul meci ratat în tricoul lui Athletic Bilbao în La Liga. Atacantul de 27 de ani a realizat această performanță incredibilă în partida de duminică, pierdută de basci în fața celor de la Celta Vigo, scor 0-2.
Ultima oară când Inaki Williams nu a jucat pentru Bilbao s-a întâmplat în aprilie 2016, atunci când a ratat partida contra celor de la Malaga din cauza unei probleme la coapsă. De atunci, Williams a jucat în 227 de meciuri consecutive din La Liga, începând ca titular în 189 dintre el.
Performanța lui Inaki Williams este cu atât mai impresionantă, în condițiile în care nu a fost suspendat, accidentat sau lăsat pe bancă de vreunul dintre cei cinci antrenori care au pregătit-o pe Bilbao în această perioadă.
Citește și:

Inaki Williams deține recordul pentru cele mai multe meciuri consecutive în La Liga

În luna octombrie a anului trecut, Inaki Williams a doborât recordul lui Juanan Larranaga, fostul jucător al celor de la Real Sociedad, care în perioada 1986-1992 a evoluat în 202 partide la rând în prima ligă spaniolă.
Williams și-a făcut debutul pentru Bilbao în decembrie 2014, adunând 333 de partide în tricoul lui Athletic. În această perioadă, el a marcat 74 de goluri și a oferit 44 de pase de gol.
Atacantul spaniol are toate șansele să adune și mai multe prezențe pentru Bilbao, ținând cont că actuala sa înțelegere cu gruparea de pe San Mames este valabilă până în 2028.
Athletic Bilbao se află pe locul 8 în La Liga, cu 45 de puncte. Următoarea partidă a celor de la Bilbao va avea loc joi seară, atunci când vor merge pe terenul ocupantei locului 18, Cadiz.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo