Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Întâlnire de ultimă oră între Simeone și șefii de la Atletico Madrid! Antrenorul a dezvăluit ce au discutat

Bianca Dumitru

Actualizat 18/02/2022 la 20:05 GMT+2

Atletico Madrid o va înfrunta sâmbătă, de la ora 17:15, în deplasare, pe Osasuna. Diego Simeone a prefațat partida, a spus care este atmosfera din vestiar și a dezvăluit că s-a întâlnit după meciul cu Levante cu șefii clubului.

Simeone en su útlima visita al Camp Nou, 8 de Mayo de 2021

Credit imagine: Getty Images

Diego Simeone a apărut în fața jurnaliștilor cu circa 24 de ore înainte de meciul dintre Atletico Madrid și Osasuna, contând pentru a 25-a etapă din La Liga. Antrenorul campioanei en-titre din Spania a dezvăluit, în cadrul conferinței de presă, că a avut o întâlnire cu șefii clubului după înfrângerea suferită în fața celor de la Levante, scor 0-1.
Simeone a explicat faptul că s-a întâlnit la prânz cu CEO-ul Miguel Angel Gil Marin și cu directorul sportiv Andrea Berta, unde cei trei au discutat despre viitorul echipei. Tehnicianul a lăsat, astfel, de înțeles că nu are de gând să plece de pe Wanda Metropolitano și totodată că are parte de susținerea conducerii.
"Vreau să vă spun că tocmai am venit de la un prânz cu Miguel Angel Gil Marin și Andrea Berta. Am vorbit despre viitor privind în prezent. Ne întâlnim la fiecare 20 de zile. Vorbim despre situațiile bune, despre cele rele. Acum suntem într-un moment în care echipa se întărește. Este un moment dificil și trebuie să mergem înainte împreună.
Mai avem 14 etape până la finalul sezonului. Vor fi 7 echipe care se vor lupta pentru locurile de Champions League. De aceea, acum trebuie să ne concentrăm cu toții. Prioritatea noastră a fost întotdeauna echipa.
Eu am motivația de a merge mai departe. Am ocazia de a fi într-un club grozav. Discuția de astăzi a fost doar despre ce se întâmplă în cadrul clubului și despre direcția în care ne îndreptăm", a declarat antrenorul, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

"Cred în absolut toți jucătorii"

Diego Simeone a comentat și care este starea de spirit a jucătorilor săi după înfrângerea suferită în fața echipei de pe ultimul loc al clasamentului din La Liga. În plus, argentinianul a ținut să le transmită fotbaliștilor că are încredere în fiecare dintre ei.
"Atmosfera din vestiar nu este bună, e ceva normal după înfrângerea de zilele trecute. A fost un rezultat destul de dureros, dar am încercat să ne concentrăm pe jocul cu Osasuna, o echipă care trece printr-un moment bun și care ajunge des în careul advers cu mulți jucători.
Căutăm soluții de a trece peste aceste momente complicate cum am făcut în pandemie. Atunci eram pe locul 6 și am terminat pe locul trei. Va trebui să facem cu toții un efort foarte mare, iar eu cred în absolut toți jucătorii pe care îi am", a adăugat Diego Simeone.
Meciul dintre Osasuna și Atletico Madrid este programat sâmbătă, de la ora 17:15. Înaintea partidei, echipa din Pamplona este pe locul 9, cu 32 de puncte, în timp ce formația lui Simeone ocupă a cincea poziție a clasamentului, cu 39 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo