Barcelona și Atletico Madrid se vor întâlni astăzi într-un meci contând pentru a 23-a etapă din La Liga. Înaintea derby-ului care va avea loc pe Camp Nou, antrenorii celor două echipe și-au aruncat săgeți la conferințele de presă.
Diego Simeone a comentat una dintre declarațiile mai vechi ale lui Xavi, în care tehnicianul Barcelonei spunea că Atletico Madrid nu are un stil de echipă mare. Antrenorul campioanei Spaniei a spus că echipa sa va face tot posibilul pentru a le pune probleme catalanilor.
"Cu ani în urmă, în 2016, Xavi a spus că stilul lui Atletico nu este stilul unei echipe mari. Acum el va putea să-și pună în practică ceea ce caută, ceea ce vrea, ceea ce își imaginează și ceea ce are din copilăria sa la Barcelona. În jocul nostru, încercăm să jucăm în așa fel încât să-i facem să sufere", a declarat Diego Simeone.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
ACUM 14 ORE
Antrenorul este recunoscut pentru stilul economicos, foarte defensiv pe care l-a imprimat la Atletico Madrid și care până acum a dat rezultate.
Citește și:

Reacția lui Xavi după declarațiile lui Simeone

Xavi a replicat imediat, spunând că nu îi judecă stilul lui Diego Simeone, care se află pe banca lui Atletico Madrid de mai bine de 10 ani, dar că acesta nu este un stil care să i se potrivească Barcelonei.
Tehnicianul catalanilor a punctat că îl admiră pe Simeone, dar a adăugat că fanii clubului blaugrana nu ar înțelege dacă echipa ar juca așa cum o fac madrilenii.
"Nu e stilul Barcelonei, nu ni se potrivește. Nu cred că fanii Barcelonei ar înțelege ca noi să jucăm așa. Nu este ideea noastră de joc. Nu spun că el nu are merite și că nu e competitiv și că nu câștigă trofee.
Dar aici nu ar fi de înțeles să ne închidem cu toți cei 11 jucători în propriul teren. E legal și poți să câștigi și așa, Atletico a făcut-o, dar nu e stilul nostru. Eu nu spun că nu îl admir pe el ca antrenor. E un mare antrenor. Nu e o critică, este o realitate", a spus Xavi.
Meciul dintre Barcelona și Atletico Madrid este programat în această după-amiază, de la ora 17:15.
Liga
Barcelona, aproape de a semna un contract de 200 de milioane de euro! Ce lovitură vor da catalanii
13/05/2022 LA 14:25
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29