Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Isco, aproape de o rivală din Spania! Unde este dorit mijlocașul lui Real Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 23/12/2021 la 13:25 GMT+2

Isco se va despărți, cel mai probabil, în vara anului 2022 de Real Madrid. Fotbalistul de 29 de ani ar putea ajunge la o rivală din La Liga, fiind dorit de Sevilla.

Isco con la maglia del Real Madrid - Stagione 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Isco mai are contract cu Real Madrid doar până la finalul acestui sezon, iar până în acest moment ibericul nu a semnat nicio prelungire a înțelegerii. De altfel, există șanse mari ca el să plece de pe Santiago Bernabeu în vara anului 2022, mai ales că mijlocașul nu este un jucător important pentru planurile lui Carlo Ancelotti.
În aceste condiții, presa din Spania notează că Isco ar putea ajunge la Sevilla, unde este dorit de Julen Lopetegui, care l-a mai antrenat pe iberic în 2018, la Real, cei doi având o relație foarte bună.
Sevilla l-ar putea transfera gratuit pe fotbalistul de 29 de ani, negocierile dintre cele două părți putând să înceapă din această iarnă, când Isco intră în ultimele 6 luni de contract.
În vara acestui an, mijlocașul spaniol cotat de site-ul transfermarkt.com la 15 milioane de euro, s-a aflat și pe lista de transferuri a celor de la AC Milan.
Citește și:

Ancelotti: "Nu a avut șansa să demonstreze"

Jucătorul de 29 de ani adus de la Malaga, al cărui contract expiră la sfârșitul acestui sezon, a văzut cum își pierde statutul de om de bază al clubului încă de la finala Champions League din 2018. Înaintea partidei cu Athletic Bilbao, tehnicianul italian a explicat de ce nu s-a ivit în niciun moment vreo ocazie de a-i oferi vreo șansă spaniolului să se reafirme: "Este o problemă complicată, la nivel personal, la nivel tehnic. Jucătorul nu a avut șansa să demonstreze pentru că echipa a jucat foarte bine și în absența sa."
Ancelotti a continuat, explicând că Isco nu este singurul jucător ce a fost afectat de forma foarte bună a madrilenilor care i-a permis antrenorului să păstreze aceeași formulă câștigătoare de la meci la meci: "Toți au fost afectați mai mult: Isco, Nacho, Valverde, Camavinga, Marcelo. Cursa foarte bună i-a afectat în sensul că nu au mai avut timp de joc, dar pe plan profesional nu a existat vreun argument."
Problemele din lotul madrilenilor cauzate de focarul de Covid ar fi putut deveni situația ideală pentru Isco de a reintra în planurile tehnicianului, însă ironia a făcut ca și mijlocașul central să fie depistat pozitiv cu acest virus.
"Acum Isco nu mai poate să joace cu Bilbao din cauza ghinionului, deși acest meci ar fi putut fi foarte important pentru el", a conchis Ancelotti.
Program Premier League 26-27 decembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo