Isco mai are contract cu Real Madrid doar până la finalul acestui sezon, iar până în acest moment ibericul nu a semnat nicio prelungire a înțelegerii. De altfel, există șanse mari ca el să plece de pe Santiago Bernabeu în vara anului 2022, mai ales că mijlocașul nu este un jucător important pentru planurile lui Carlo Ancelotti.
În aceste condiții, presa din Spania notează că Isco ar putea ajunge la Sevilla, unde este dorit de Julen Lopetegui, care l-a mai antrenat pe iberic în 2018, la Real, cei doi având o relație foarte bună.
Sevilla l-ar putea transfera gratuit pe fotbalistul de 29 de ani, negocierile dintre cele două părți putând să înceapă din această iarnă, când Isco intră în ultimele 6 luni de contract.
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
21/01/2022 LA 07:22
În vara acestui an, mijlocașul spaniol cotat de site-ul transfermarkt.com la 15 milioane de euro, s-a aflat și pe lista de transferuri a celor de la AC Milan.
Citește și:

Ancelotti: "Nu a avut șansa să demonstreze"

Jucătorul de 29 de ani adus de la Malaga, al cărui contract expiră la sfârșitul acestui sezon, a văzut cum își pierde statutul de om de bază al clubului încă de la finala Champions League din 2018. Înaintea partidei cu Athletic Bilbao, tehnicianul italian a explicat de ce nu s-a ivit în niciun moment vreo ocazie de a-i oferi vreo șansă spaniolului să se reafirme: "Este o problemă complicată, la nivel personal, la nivel tehnic. Jucătorul nu a avut șansa să demonstreze pentru că echipa a jucat foarte bine și în absența sa."
Ancelotti a continuat, explicând că Isco nu este singurul jucător ce a fost afectat de forma foarte bună a madrilenilor care i-a permis antrenorului să păstreze aceeași formulă câștigătoare de la meci la meci: "Toți au fost afectați mai mult: Isco, Nacho, Valverde, Camavinga, Marcelo. Cursa foarte bună i-a afectat în sensul că nu au mai avut timp de joc, dar pe plan profesional nu a existat vreun argument."
Problemele din lotul madrilenilor cauzate de focarul de Covid ar fi putut deveni situația ideală pentru Isco de a reintra în planurile tehnicianului, însă ironia a făcut ca și mijlocașul central să fie depistat pozitiv cu acest virus.
"Acum Isco nu mai poate să joace cu Bilbao din cauza ghinionului, deși acest meci ar fi putut fi foarte important pentru el", a conchis Ancelotti.
https://i.eurosport.com/2021/12/21/3275753.jpg
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11