Anunțul că Messi nu va semna un nou contract cu Barcelona a cutremurat lumea fotbalului. Presa internațională lansează o sumedenie de ipoteze cu privire la cauzele care au dus la această ruptură, dar și și despre viitorul starului argentinian.
Clubul care are cele mai mari șanse de a-l înregimenta pe Messi este PSG. Posibilitățile financiare ale parizienilor sunt nelimitate, iar strânsa prietenie a argentinianului cu Neymar ar putea cântări decisiv în această ecuație. De altfel, presa iberică anunță că Messi a hătărât deja că va evolua pe Parc de Princes și chiar i-a anunțat pe unii jucători de la PSG despre acest lucru.
Părerile sunt împărțite în lumea fotbalului cu privire la felul în care s-ar descurca Messi într-un alt campionat, după ce a evoluat pe tot parcursul carierei numai în La Liga.
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 2 ORE

James Rodriguez: "Messi ar juca singur la PSG"

James Rodriguez, fotbalistul lui Everton, a comentat pe canalul său de Twich despărțirea lui Messi de Barcelona și a avut o reacție savuroasă în privința posibilității ca argentinianul să ajungă la PSG. Columbianul a punctat și faptul că singurul club din Anglia care și l-ar putea permite pe Messi este Manchester City.
"Dacă Messi merge la PSG, ar juca singur acolo, puteți să-i dați toate titlurile. În Anglia nu cred că îl poate plăti cineva în afară de Manchester City.", a spus Rodriguez, citat de Marca.
Fostul jucător de la Real Madrid a adăugat că plecarea lui Messi va lăsa un gol imens la Barcelona și a făcut o analogie între ceea ce i s-a întâmplat lui Kun Aguero când a semnat cu clubul catalan și ceea ce a pățit el când a ales să semneze cu Everton.
"Messi a marcat 30 de goluri și 30 de pase decisive pe an. Acum Barcelona va trebui să caute alt jucător care să facă asta. Problema este dacă îl vor găsi. Kun Agüero a ajuns la Barcelona și acum Messi pleacă. Dar acestea sunt lucrurile pe care le oferă fotbalul. Mi s-a întâmplat același lucru. Am mers la Everton pentru că Ancelotti era acolo, dar acum el este la Real Madrid", a mai punctat James Rodriguez.
Liga
Barcelona - Levante 3-0! Ansu Fati, ce revenire: gol, după 10 luni de absență
ACUM 6 ORE
Fotbal
Haos total la PSG. Mbappe, surprins de camere când îl vorbește de rău pe Neymar. Ce a spus
ACUM 9 ORE