Leo Messi a părăsit Barcelona după mai bine de 20 de ani și va semna cu PSG. Messi a însemnat enorm pentru clubul catalan și este cel mai important jucător din istoria clubului.
672 de goluri a înscris superstarul argentinian pentru Barcelona! Fiind fotbalistul care a înscris cele mai multe goluri pentru un singur club, dintre cele 5 campionate cele mai puternice din Europa. Mai mult, a lăsat în spate zeci de recorduri care cu greu vor fi egalate de alți fotbaliști.

Jan Oblak despre Messi: "Este o adevărată inspirație"

Cupa Mondială FIFA
Veste dură pentru Argentina înaintea optimilor CM! Di Maria ar putea lipsi din primul "11"
ACUM 5 ORE
După anunțul că Messi nu va mai continua pe Camp Nou, internetul s-a umplut de mesaje de despărțire din partea celor mai importante nume din fotbal. Jan Oblak, rivalul de la Atletico Madrid, i-a transmis de asemenea un mesaj pe contul personal de Instagram.
"De cât timp joc, Leo Messi redefinește fotbalul. Dacă n-ar fi fost el, La Liga ar fi fost un loc diferit. Pentru început aș fi avut mai multe mingi apărate. Dar mai mult decât atât, el îi înspiră pe toți să-și dezvolte jocul și face la liga să fie mai bună în fiecare an. Dorința sa de a continua să evolueze la acest nivel al carierei este o adevărată inspirație. Iată-l către următorul său vis", a scris Oblak.
În ultimul sezon încheiat din La Liga, Atletico Madrid a cucerit cel de-al 11-lea titlu din istorie. Jan Oblak a făcut cu adevărat minuni în poarta lui Atletico și a fost desemnat cel mai bun jucător din La Liga.
Urmăriți cele mai recente știri și zvonuri despre transferul lui Leo Messi în liveblogul Eurosport dedicat special pentru acest lucru.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199160.png
Cupa Mondială FIFA
Messi, partida cu numărul 1000 în Argentina - Australia! Duel dezechilibrat în optimile Mondialului
ACUM 8 ORE
Cupa Mondială FIFA
Cine sunt favoriții la titlul de Fotbalistul turneului după faza grupelor! Ronaldo nu prinde top 10
IERI LA 18:20