Într-un interviu acordat pentru RAC1, președintele Barcelonei, Joan Laporta, a confirmat faptul că gruparea blaugrana a finalizat deja două transferuri pentru viitorul sezon.
Xavi primește doi jucători de Liga Campionilor, este vorba despre fundașul central al Chelsea, Andreas Christensen, și mijlocașul lui AC Milan, Franck Kessie. Ambii fotbaliști își încheie contractele în această vară, astfel că au fost liberi din ianuarie să înceapă negocierile. Așadar, Barca nu va trebui să plătească nicio sumă de transfer!
Liga
Betis îl pierde pe Bellerin! Spaniolul se va întoarce la Arsenal, după ultima etapă din La Liga
ACUM 5 ORE
"Am încheiat două transferuri pentru sezonul următor. Unul este mijlocaș, celălalt este fundaș central. Dar nu am voie să le spun numele", a susținut Joan Laporta pentru sursa citată.

Juan Laporta a confirmat că Barcelona a transferat doi jucători. Fabrizio Romano a dezvăluit numele

Bineînțeles, declarațiile președintelui Barcelonei au fost comentate imediat, iar expertul în transferuri Fabrizio Romano a scris: "Desigur, acordurile cu Franck Kessie și Andreas Christensen sunt ambele pe deplin stabilite". Informația a fost preluată de mass-media din Anglia și Spania.
Transferul lui Andreas Christensen pe Nou Camp se vehiculează de ceva vreme. Danezul pleacă de la Chelsea după un contract pe 10 ani, el fiind transferat de gruparea de pe Stamford Bridge încă de când era junior, la 15 ani. Fundașul a fost descoperit la Brondby. Între timp, el a adunat peste 150 de meciuri pentru Chelsea și a ajutat echipa din vestul Londrei să câștige și Liga Campionilor în 2021.
În ultima perioadă, Barcelona și-a accelerat interesul și pentru Kessie. Jucătorul de 25 de ani a atras un interes semnificativ din partea cluburilor europene de top după ce a anunțat că nu va semna un nou contract cu Rossonneri. Kessie a impresionat la Milan, fiind un mijlocaș puternic și versatil, de când a fost transferat de la Atalanta în 2019. În toată această perioadă, a adunat peste 200 de jocuri pentru Milan, timp în care a marcat 35 de goluri și a oferit 16 pase decisive. Barca îl vede pe Kessie ca fiind soluția pe termen lung pentru înlocuirea lui Sergio Busquets.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
IERI LA 17:00
Liga
Ce sumă este dispusă FC Barcelona să plătească pentru transferul lui Robert Lewandowski
17/05/2022 LA 15:10