Atletico Madrid a obținut numai un punct din partida de pe teren prorpiu cu Athletic Bilbao, din etapa a 5-a din La Liga. Madrilenii au dominat partida de pe Wanda Metropolitano, dar nu au găsit drumul spre gol și s-a terminat 0-0. Echipa lui Simeone a înregistrat astfel a 2-a remiză albă acasă în decurs de doar 3 zile, după ce partida cu FC Porto de la mijlocul săptămânii s-a încheiat tot fără gol.
Cel mai tensionat moment al întâlnirii a avut loc în minutul 78. Introdus pe teren în minutul 60, Joao Felix a fost avertizat pentru lovirea cu cotul a unui adversar. Portughezul nu a fost de acord cu decizia arbitrului Gil Manzano și camerele l-au surprins pe mijlocaș spunându-i centralului "Ești nebun". Centralul nu a stat pe gânduri și i-a acordat lui Joao Felix al 2-lea cartonaș galben, trimițându-l astfel la cabine.
Liga
Cum arată noul contract pe care Griezmann îl va semna cu Atletico! La ce sumă de bani a renunțat
ACUM 10 ORE

Simeone, indignat de eliminarea lui Joao Felix

La final, madrilenii au acuzat în termeni duri arbitrajul, amintindu-și de mai multe partide din trecut în care au fost dezavantajați de arbitrul Gil Manzano. Diego Simeone a fost ceva mai rezervat față de unii dintre jucătorii săi, dar a specificat că eliminarea lui Joao Felix a fost dicatată prea ușor.
"Este un episod care i se întâmplă oricărui fotbalist, arbitrul a decis că trebuie să-l expulzeze. Dar cred cu tărie că dacă gestul său era făcut de un alt fotbalist, nu ar fi fost eliminat", a spus Simeone după meci.
Oficialii celor de la Atletico au fost mult mai vehemenți la adresa arbitrului. Andrea Berta, directorul sportiv al campioanei Spaniei, i-ar fi transmis centralului că "nu va mai călca niciodată pe Wanda Metropolitano", conform As.com.
De asemenea, muntenegreanul Stefan Savic a fost foarte aspru la adresa centralului: "Cu Manzano nu poți vorbi, pentru că pentru fiecare cuvânt pe care îl spui, el scoate câte un cartonaș galben".
În ciuda rezultatului de azi, Atletico Madrid a urcat pe prima poziție în clasament, dar formația lui Simeone poate fi depășită la finalul acestei runde. În etapa următoare din La Liga, "saltelarii" se vor deplasa pe terenul celor de la Getafe.
Liga
Barcelona, tot mai aproape de a ajunge la un acord cu Atletico în privința lui Griezmann
01/10/2022 LA 17:19
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24