Real Madrid a avut ocazia să se distanțeze în fruntea clasamentului din La Liga, dar a ratat această șansă, remizând fără goluri pe teren propriu contra Osasunei, una dintre revelațiile acestui start de sezon.
Partida a fost una foarte disputată, ambele echipe având șanse mari de a marca. Madrilenii au forțat în final, dar golul izbăvitor nu a căzut, astfel că echipa lui Ancelotti a trebuit să se mulțumească doar cu un punct.
Citește și:
Fotbal
France Football schimbă regulile pentru Balonul de Aur. Ce se va întâmpla din 2022
ACUM 19 ORE

Real Madrid - Osasuna s-a terminat cu un episod rar ântâlnit

Un episod rar întâlnit s-a petrecut la finalul partidei. Mai mulți fotbaliști ai madrilenilor s-au năpustit asupra arbitrului Soto Grado, considerând că timpul suplimentar ar fi trebuit să fie mult mai mare decât cele 4 minute de prelungire acordate de oficial.
"Doar patru minute? De ce? E imposibil! S-au făcut schimbări una după alta...", au fost cuvintele rostite de Militao, Rodrygo sau Vinicius Jr.
Centralul nu s-a lăsat intimidat de protestele "galacticilor" și le-a oferit acestora o replică imediată.
"Ați avut la dispoziție 90 de minute, așa că nu veniți acum să protestați pentru un minut", a fost auzit spunând Soto Grado, într-o înregistrare apărută astăzi în mediul online.
În urma egalului cu Osasuna, Real Madrid este în continuare lider în La Liga, la egalitate de puncte cu Sevilla și Betis, dar cu un golaveraj superior. Pentru echipa lui Carlo Ancelotti urmează duelul cu Elche, programat sâmbătă, iar înainte de pauza internațională madrilenii vor mai juca două meciuri pe teren propriu: cu Șahtior Donetsk, în Champions League, respectiv Rayo Vallecano, în La Liga.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Bundesliga
Când a aflat Lewandowski că nu va câștiga Balonul de Aur 2021?
ACUM 21 ORE
Fotbal
Messi s-a îmbolnăvit, la o zi după ce a câștigat al 7-lea Balon de Aur
ACUM O ZI