Real Madrid a avut ocazia să se distanțeze în fruntea clasamentului din La Liga, dar a ratat această șansă, remizând fără goluri pe teren propriu contra Osasunei, una dintre revelațiile acestui start de sezon.
Partida a fost una foarte disputată, ambele echipe având șanse mari de a marca. Madrilenii au forțat în final, dar golul izbăvitor nu a căzut, astfel că echipa lui Ancelotti a trebuit să se mulțumească doar cu un punct.
Citește și:
Cupa Mondială FIFA
Ancelotti are o favorită surpriză în Qatar, pe care ar vrea să o conducă la Cupa Mondială din 2026
24/11/2022 LA 10:06

Real Madrid - Osasuna s-a terminat cu un episod rar ântâlnit

Un episod rar întâlnit s-a petrecut la finalul partidei. Mai mulți fotbaliști ai madrilenilor s-au năpustit asupra arbitrului Soto Grado, considerând că timpul suplimentar ar fi trebuit să fie mult mai mare decât cele 4 minute de prelungire acordate de oficial.
"Doar patru minute? De ce? E imposibil! S-au făcut schimbări una după alta...", au fost cuvintele rostite de Militao, Rodrygo sau Vinicius Jr.
Centralul nu s-a lăsat intimidat de protestele "galacticilor" și le-a oferit acestora o replică imediată.
"Ați avut la dispoziție 90 de minute, așa că nu veniți acum să protestați pentru un minut", a fost auzit spunând Soto Grado, într-o înregistrare apărută astăzi în mediul online.
În urma egalului cu Osasuna, Real Madrid este în continuare lider în La Liga, la egalitate de puncte cu Sevilla și Betis, dar cu un golaveraj superior. Pentru echipa lui Carlo Ancelotti urmează duelul cu Elche, programat sâmbătă, iar înainte de pauza internațională madrilenii vor mai juca două meciuri pe teren propriu: cu Șahtior Donetsk, în Champions League, respectiv Rayo Vallecano, în La Liga.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Ancelotti a numit cei mai buni cinci jucători pe care i-a antrenat. Surpriza din lista italianului
15/11/2022 LA 16:30
La Liga
Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Asensio! Fotbalistul are amintiri neplăcute de pe Bernabeu
11/11/2022 LA 20:48