Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorii Realului au protestat vehement după meciul cu Osasuna! Incredibil ce le-a răspuns arbitrul

Nicu Savin

Actualizat 28/10/2021 la 19:30 GMT+3

Presa iberică a scos la iveală scene mai puțin întâlnite, din timpul partidei Real Madrid - Osasuna, terminat la egalitate, 0-0. Jucătorii lui Ancelotti au fost foarte furioși pe arbitrul partidei, pentru că acesta a acordat numai 4 minute de prelungire, dar centralul le-a oferit o replică rar întâlnită.

Vinicius, Militao și Rodrygo, protestând la adresa arbitrului Soto Grado, la finalul partidei Real Madrid - Osasuna (0-0)

Credit imagine: Eurosport

Real Madrid a avut ocazia să se distanțeze în fruntea clasamentului din La Liga, dar a ratat această șansă, remizând fără goluri pe teren propriu contra Osasunei, una dintre revelațiile acestui start de sezon.
Partida a fost una foarte disputată, ambele echipe având șanse mari de a marca. Madrilenii au forțat în final, dar golul izbăvitor nu a căzut, astfel că echipa lui Ancelotti a trebuit să se mulțumească doar cu un punct.
Citește și:

Real Madrid - Osasuna s-a terminat cu un episod rar ântâlnit

Un episod rar întâlnit s-a petrecut la finalul partidei. Mai mulți fotbaliști ai madrilenilor s-au năpustit asupra arbitrului Soto Grado, considerând că timpul suplimentar ar fi trebuit să fie mult mai mare decât cele 4 minute de prelungire acordate de oficial.
"Doar patru minute? De ce? E imposibil! S-au făcut schimbări una după alta...", au fost cuvintele rostite de Militao, Rodrygo sau Vinicius Jr.
Centralul nu s-a lăsat intimidat de protestele "galacticilor" și le-a oferit acestora o replică imediată.
"Ați avut la dispoziție 90 de minute, așa că nu veniți acum să protestați pentru un minut", a fost auzit spunând Soto Grado, într-o înregistrare apărută astăzi în mediul online.
În urma egalului cu Osasuna, Real Madrid este în continuare lider în La Liga, la egalitate de puncte cu Sevilla și Betis, dar cu un golaveraj superior. Pentru echipa lui Carlo Ancelotti urmează duelul cu Elche, programat sâmbătă, iar înainte de pauza internațională madrilenii vor mai juca două meciuri pe teren propriu: cu Șahtior Donetsk, în Champions League, respectiv Rayo Vallecano, în La Liga.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo