Karim Adeyemi este unul dintre cei mai curtați tineri jucători din Europa. Prestațiile sale de la RB Salzburg au atras atenția marilor forțe de pe "Bătrânul Continent", iar Barcelona chiar a demarat procedurile pentru achiziția internaționalului german.
Presa iberică a scris la un moment dat că Barcelona a făcut o ofertă de 40 de milioane de € către Salzburg, lucru infirmat de agentul lui Adeyemi, Thomas Salomon, care a recunoscut însă că a avut o propunere din partea reprezentanților grupării blaugrana. Impresarul a dezvăluit că oferta Barcelonei a fost refuzată definitiv și a menționat că un club german va fi cel mai probabil viitoarea destinație a tânărului fotbalist.
"Barcelona făcut o propunere, dar nu au venit niciodată să prezinte nimic concret către Salzburg. Acum câteva zile am spus definitiv "NU" propunerii Barcelonei pentru Adeyemi. Barca nu mai este o opțiune pentru Karim. Cel mai bun lucru pentru el este un club german. Dar în următorii ani nu e exclus ca el să ajungă la Barcelona, vom vedea ce se va întâmpla", a spus agentul, citat de Sport.es.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM 6 ORE
Citește și:

Karim Adeyemi, spre Borussia Dortmund

Atacantul de numai 19 ani are un sezon de vis la Salzburg, pentru care a marcat de 14 ori în 17 meciuri de campionat și a punctat de 3 ori și în cele 6 meciuri din grupele Champions League, oferind și două assist-uri.
Borussia Dortmund amonitorizează atent situația vârfului și gruparea de pe Signal Iduna Park are șanse mari să obțină semnătura acestuia, mai ales în condițiile în care va obține o sumă importantă din vânzarea lui Erling Haaland.
Mediul propice pentru dezvoltarea tinerilor de la Dormund este un avantaj mare pe care "galben-negri" îl au în disputa de la distanță cu Bayern Munchen pentru transfer. Echipa lui Nagelsmann are foarte mulți jucători de mare valoare în zona ofensivă și lui Adeyemi i-ar fi greu să se impună ca titular.
Din lupta pentru transferul lui Karim Adeyemi nu poate fi scoasă nici RB Leipzig, asta în contextul în care există o relație de fraternitate între campioana Austriei și echipa din Bundesliga, cele două fiind deținute de același concern.
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
ACUM 7 ORE
Liga
Reacția Barcelonei după ce a aflat că Real Madrid îl vrea pe Ronald Araujo! Ce plan au catalanii
14/01/2022 LA 22:10