Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Karim Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania

Bianca Dumitru

Actualizat 24/01/2022 la 07:21 GMT+2

Casa lui Karim Benzema a fost călcată de hoți în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche, care a avut loc pe Santiago Bernabeu, duminică, cu începere de la ora 17:15. Deocamdată nu se știe ce au furat hoții și care este valoarea pagubelor.

Karim Benzema of Real Madrid gestures after missing the penalty kick during the La Liga week 22 match between Real Madrid and Elche at Santiago Bernabeu in Madrid, Spain on January 23, 2022

Credit imagine: Getty Images

Weekend-ul trecut, Real Madrid a primit vizita celor de la Elche, într-un meci contând pentru a 22-a etapă din La Liga, programat duminică, de la ora 17:15. În timpul partidei, încheiată cu scorul de 2-2, Karim Benzema a fost jefuit.
Fotbalistul a fost titular, iar în timp ce se afla pe teren, hoții i-au călcat locuința situată în orășelul San Sebastian de los Reyes, aflat la 18 km de Madrid. Potrivit publicației spaniole 20 Minutos, nu era nimeni acasă, tâlharii pătrunzând prin grădină. Până acum nu se știe ce i-a fost furat lui Benzema sau la cât se ridică pagubele.
Fotbalistul este pentru a doua oară victima hoților în ultimii ani, el mai suferind un atac în 2019, în timpul unui meci Real Madrid - Barcelona.
În ultima vreme au avut loc tot mai multe astfel de jafuri, acest "modus operandi" fiind preferatul tâlharilor din toată Europa. Atacatorii profită de meciurile de fotbal pentru a pătrunde în casele jucătorilor, iar printre cei care le-au fost victime în ultima vreme se numără Gerard Pique, Ansu Fati, Sadio Mane, Fabinho sau Kevin Prince Boateng.
Citește și:

Hoții au dat spargeri și în casele fotbaliștilor din Premier League

Săptămâna trecută, și familia lui Victor Lindelof a fost jefuită de hoți în timpul meciului dintre Brentford și Manchester United. Fundașul suedez a fost integralist în echipa lui Ralf Rangnick, timp în care hoții au intrat în casa lui.
Maja Nilsson Lindelof, soția jucătorului, era acasă cu băiețelul lor de trei ani, Ted Louie, și cu Francis, nou-născut, când și-a dat seama că cineva încearcă să intre în casă. Femeia s-a ascuns într-o cameră împreună cu copiii, iar din fericire aceștia nu au pățit nimic. Ulterior, ei au plecat de urgență în Suedia.
Soția lui Lindelof a postat un mesaj pe contul ei de Instagram în care a vorbit despre ce s-a întâmplat: "În timpul meciului lui Victor de miercuri seara, am avut o spargere la casa noastră din Manchester. Eram singură acasă împreună cu ambii copii, dar am reușit să ne ascundem într-o cameră înainte ca hoții să intre în casă.
Suntem în regulă acum, dar evident că a fost un moment foarte traumatizant și înfricoșător atât pentru mine, cât și pentru copiii noștri. În momentul de față suntem în Suedia și petrecem timp liber cu familiile noastre", a scris tânăra.
Suedezul este al doilea jucător din Premier League care a fost atacat de hoți în ultimele săptămâni, după Joao Cancelo, de la Manchester City, în casa căruia hoții au pătruns în luna decembrie, atacându-l în fața familiei și furându-i bijuteriile. Fundașul a suferit tăieturi și vânătăi la față în incidentul pe care polițiștii încă îl cercetează.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo