Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Karim Benzema a intrat în istoria fotbalului francez! Recordul stabilit în victoria lui Real Madrid de la Mallorca

Bianca Dumitru

Publicat 15/03/2022 la 09:12 GMT+2

Karim Benzema a înscris două dintre cele 3 goluri ale victoriei obținute de Real Madrid pe terenul celor de la Mallorca, luni seară, în ultima partidă din a 28-a etapă din La Liga. Fotbalistul a urcat, astfel, pe locul 1 în topul celor mai buni marcatori din istoria fotbalului francez.

Karim Benzema (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a câștigat meciul din deplasarea de la Mallorca, din etapa cu numărul 28 din La Liga. Trupa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu scorul de 3-0, fără să forțeze. După o primă repriză fără gol, Vinicius a deschis scorul în minutul 55, dintr-o pasă în interiorul careului a lui Karim Benzema. Francezul a reușit mai apoi o dublă, în minutele 76 (lovitură de la 11 metri) și 82.
În urma celor două goluri înscrise, Benzema a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului francez, având un total de 413 reușite. Atacantul în vârstă de 34 de ani a marcat de 311 ori pentru Real Madrid, de 66 de ori în tricoul lui Olympique Lyon și de 36 de ori pentru echipa națională a Franței.
Jucătorul "galacticilor" l-a depășit luni seară în topul golgheterilor pe Thierry Henry, care are 411 goluri reușite de-a lungul carierei.
Citește și:

PÂNĂ ȘI CEI MAI MARI RIVALI AU FOST ULUIȚI DE GENIUL LUI BENZEMA

Karim Benzema a fost eroul lui Real Madrid în dubla cu PSG din optimile Champions League. Francezul a înscris cele trei goluri care au adus calificarea "galacticilor" în faza următoare a competiției și i-a impresionat inclusiv pe marii săi rivali de la Barcelona.
Printre cei care s-au arătat uluiți de evoluția atacantului de la Real Madrid s-a numărat și Carles Puyol, fostul său rival de la Barcelona, care a scris pe contul său de Twitter că Benzema este un fenomen, un adevărat lider care reușește să tragă după el toată echipa.
În plus, Dani Alves a postat un InstaStory în care și-a exprimat uimirea cu privire la ce a reușit să facă atacantul lui Real Madrid: "Mi-e indiferent că este de la Real Madrid, dar ce jucător, ce jucătorrrrr e Karim Benzema!! Iubesc acest joc!!"
După meciul dintre Real Madrid și PSG, cei de la B/R Football au adunat mai multe reacții importante cu privire la performanța lui Benzema. Printre mesajele postate pe Twitter miercuri seară se remarcă cele ale lui Michael Owen, Jerome Boateng, Gary Lineker sau Mesut Ozil, care a scris că Benzema este în continuare cel mai bun nr. 9.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo