Karim Benzema a avut parte de cel mai bun sezon al carierei, încheiat cu titlul câștigat în La Liga, dar și cu trofeul UEFA Champions League, după ce Real Madrid s-a impus în finala cu Liverpool de la Paris, scor 1-0.
Chiar dacă în ultimul sezon a fost un adevărat pericol pentru apărările celor mai importante cluburi din Europa, începuturile lui Karim Benzema la Real Madrid nu au fost ușoare. Într-un interviu acordat celor de la Onze Mondial, atacantul francez a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat:
"Primul sezon, în primele șase luni, a fost foarte dificil. Eram singur și nu vorbeam limba, așa că totul era complicat. Ajunsese într-o lume nou, o echipă nouă, un stil diferit de fotbal. Din fericire, niciodată nu am renunțat", a rememorat francezul.
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
30/06/2022 LA 13:43
Citește și:

Benzema a vorbit și despre o problemă pe care a avut-o cu Mourinho

În interviul pe care l-a acordat înaintea partidelor de la echipa națională a Franței, Karim Benzema și-a adus aminte și de un episod în care a avut o mică neînțelegere cu Jose Mourinho, fostul antrenor al madrilenilor:
"Îmi aduc aminte că am avut o problemă cu Jose Mourinho la un moment dat. Ne-am întâlnit la hotel și am avut o discuție înaintea meciului cu Real Mallorca. Nu ar fi trebuit să joc în meciul acela și ne contraziceam. I-am spus să mă bage, că voi marca și îi voi câștiga meciul. A doua zi am marcat și am câștigat cu 1-0", a mai spus Benzema.
https://i.eurosport.com/2022/01/13/3287750.jpg
Karim Benzema a ajuns la Real Madrid de la Olympique Lyon în vara anului 2009, în schimbul a 35 de milioane de euro. În tot acest timp, atacantul francez a marcat 323 de goluri și a oferit 159 de pase de gol în 605 partide pentru madrileni.
În sezonul recent încheiat, Benzema a marcat 44 de goluri în 46 de partide, oferind și 15 pase de gol. Cu 27 de goluri în La Liga și 15 în UEFA Champions League, Karim Benzema a fost golgheterul celor două competiții câștigate de Real Madrid.
Liga
FC Barcelona a mai rezolvat o problemă! Un jucător cu salariu mare, împrumutat la Tottenham
29/06/2022 LA 14:29
Liga
"Noul" Bernabeu, o bijuterie! Facilitățile uluitoare pe care le va avea stadionul lui Real Madrid
27/06/2022 LA 21:17