Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Karim Benzema, definitiv în istoria lui Real Madrid! Francezul a devenit al 3-lea marcator în clasamentul all-time

Irina Aldea

Publicat 18/04/2022 la 16:22 GMT+3

Real Madrid a obținut duminică o victorie incredibilă cu Sevilla în etapa cu numărul 32 din La Liga. Madrilenii au revenit de la 0-2 și au obținut 3 puncte uriașe, grație golului victoriei înscris de nimeni altul decât Karim Benzema, un fotbalist fabulos.

Karim Benzema

Credit imagine: Getty Images

Atacantul francez Karim Benzema, autorul golului victoriei lui Real Madrid în partida cu Sevilla FC (3-2), disputată duminică, a ajuns la 217 goluri marcate în La Liga, depăşindu-l astfel pe legendarul Alfredo Di Stefano (216 goluri) în clasamentul all-time al marcatorilor clubului madrilen în campionatul de fotbal a Spaniei, transmite Agerpres.
Benzema (34 de ani) ocupă locul al treilea în ierarhia golgheterilor lui Real Madrid în liga spaniolă, apropiindu-se tot mai mult de ocupantul locului secund, spaniolul Raul Gonzalez (228 goluri), chiar dacă rămâne încă departe de portughezul Cristiano Ronaldo (312 goluri). Internaţionalul francez a ajuns duminică la un total de 25 de reuşite de la debutul actualei ediţii a ligii spaniole, acesta fiind cel mai mare număr de goluri pentru Benzema într-o singură ediţie de campionat.
CITEȘTE ȘI:

Karim Benzema, definitiv în istoria celor de la Real Madrid

Precedentul său record de goluri în La Liga (24) data din sezonul 2015-2016. Karim Benzema a înscris 39 de goluri în 39 de partide disputate în toate competiţiile de la debutul acestui sezon, depăşind cea mai bună performanţă de sa de până acum la Real Madrid, stabilită în 2011/2012, când a marcat în total 32 de goluri.
Căpitanul lui Real Madrid ocupă locul secund în clasamentul golgheterilor actuale ediţii a UEFA Champions League, cu 12 reuşite, la un sigur gol distanţă de polonezul Robert Lewandowski, a cărui echipă, Bayern Munchen, a fost eliminată însă din competiţie în sferturile de finală.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo