Articol scris de Andrei Nicolae
Kieran Trippier este unul dintre jucătorii care ar putea să o părăsească pe Atletico Madrid în această iarnă. Cazul său este unul diferit față de cel al lui Hector Herrera, care nu este un om de bază în echipa lui Simeone.
Plecarea fundașului englez ar da planurile lui Cholo peste cap, iar oamenii din conducerea echipei au luat măsuri. Manageri și antrenori au vorbit cu Trippier despre intențiile sale pentru a doua jumătate de sezon și despre șansa engezului de a continua cu echipa rojiblanco.
Premier League
Manchester United transferă doi fundași din La Liga! Suma investită de englezi în mutările verii
16/07/2021 LA 11:34
Trippier a ajuns la Atletico pentru a face fanii echipei să-l uite pe Juanfran, iar din primele momente englezul s-a mulat pe stilul de joc al madrilenilor, un aspect neobișnuit pentru un jucător venit din Premier League. Acum se află în al treilea sezon cu echipa iberică, însă în Anglia lumea deja crede că Trippier se va întoarce acasă mai devreme de expirarea contractului său de pe Wanda Metropolitano.

Kieran Trippier, dorit în Premier League de Newcastle

Manchester United l-a curtat deja pe Trippier vara trecută, însă Atletico nu a vrut să audă de vreo ofertă de transfer. Acum, Newcastle este cea care l-a ochit pe fundașul dreapta, speculându-se discuții despre un transfer de aproximativ 20 de milioane de euro. Este o sumă foarte bună pentru un jucător în vârstă de 31 de ani.
Problema lui Simeone ar interveni în momentul în care va fi nevoit să îl înlocuiască pe Trippier. Vrsaljko ar fi principala opțiune, dar croatul a tot întâmpinat probleme cu accidentările. Marcos Llorente a fost folosit și el pe postul de fundaș dreapta în acest sezon de multe ori. A confirmat așteptările, însă din acea poziție este mult mai puțin productiv decât din poziția sa de bază, puțin mai avansată.
Trippier a fost folosit în 17 partide în acest sezon, inclusiv în ultimele două meciuri din acest an, cu Sevilla și Granada, când a avut o prestație bună. Decizia englezului este așteptată cu sufletul la gură de conducerea madrilenilor, care speră că poate să îl mai țină pe Trippier măcar până la sfârșitul acestui sezon.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Premier League
Șeicii de la Newcastle au pus ochii pe încă un jucător de la Atletico Madrid! Reacția lui Simeone
ACUM 4 ORE
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08